Homefront: The Revolution – Gamescom Trailer

Homefront: The Revolution este unul din acele sequel-uri care te fac să te întrebi: pe bune? Să vă spun de ce. Acum ceva vreme, Homefront a apărut pe radarul nostru și se voia a fi Cod killer (inner giggle).

Deși folosea puterea unui motor grafic uimitor, Unreal Engine 3, care a putut să ne aducă minunate jocuri până acum, nu știu cum dar Kaos Studios l-au folosit super prost încât te mirai dacă nu cumva jocul aparținea generației trecute, deși avea niște efecte de lumină și lens flares demne de aprecierea lui J.J. Abrams.

Desigur, Homefront, a avut de suferit dar și noi, întrucât premiza era una interesantă și cu potențial, armata Nord-Coreeană invadează S.U.A. iar tu faci parte din rezistență.

Acum aflat sub tutela unui nou studio, Deep Silver Dambuster Studios, este posibil să avem un Homefront ceva mai bunicel. Acesta este plasat la 4 ani distanță față de evenimentele din primul joc, este utilizat motorul Cryengine și pare ceva mai expansiv ca gameplay.

Jocul a fost deja prezentat acum 1 an și arăta cu mult diferit. Parcă grafica era ceva mai bine realizată, lumea era puțin mai populată iar gameplay-ul mai dinamic.

Cu ocazia Gamescom ne este prezentat un joc cu o lume mai puțin populată, o atmosferă super închisă iar gameplay-ul puțin greoi. Oare jocul se află în faza Alpha, sau chiar este aceasta direcția lui?

Vom vedea în 2016 când va fi disponibil pentru Windows, Linux OS, PS4 și Xbox One.

https://youtu.be/RN66wGaOrjc

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.