Comisia Europeană dorește aceleași prețuri la bunurile digitale pe întreg continentul

Comisia Europeană susține că dorește să stopeze diferențele de prețuri pentru produsele digitale, în special pentru jocurile video, dintre regiuni. Odată cu prețurile egale în toate regiunile, serviciile precum SteamPlayStation Network și Xbox Live vor fi forțate să își deschidă porțile pentru fiecare țară din Europa.

Toată această idee este însă momentan doar la stadiul de plan, ceea ce este un lucru bun, parțial. Estul continentului nostru se bucură de prețuri puțin mai mici la jocuri din diferite motive, care sunt justificate, precum salariile mai mici și piața încă la începutul dezvoltării.

Dacă s-ar aduce la un preț universal toate jocurile industria ar putea avea de suferit, mulți potențiali cumpărători fiind nevoiți să pirateze din cauza bugetului care nu le permite să plătească la fel de mult pe un joc precum utilizatorii din alte țări.

Voi ce părere aveți? Ar fi mai bine să avem prețuri universale pentru toată Europa sau acestea ar trebui să difere în funcție de țară?

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.