PuniTy readuce la viață PT

PT era unul dintre cele mai promițătoare jocuri horror făcute vreodată, însă acesta nu va mai vedea vreodată lumina zilei din cauza celor de la Konami. Totuși, recent, au apărut câteva tentative ale fanilor de a reface experiența livrată pe PlayStation 4 de jocul ce avea să fie o continuare a seriei Silent Hill.

După Allison Road, care este inspirat din PT, acum avem PuniTy, un mic demo în care holul și casa din jocul lui Kojima sunt refăcute de către un artist pentru workshop-ul acestuia.

Mai multe detalii despre procesul prin care a trecut deținătorul site-ului The-Outline pentru a realiza acest demo, dar și link-uri de descărcare puteți găsi chiar aici! Elementele de gameplay nu au fost refăcute în totalitate, așa că nu vă așteptați la aceeași versiune cu cea de pe PlayStation 4.

Eu unul numai ce am terminat de jucat PuniTy și vă pot spune că este o copie fidelă și bine realizată a lui PT, reușindsă capteze atmosfera specifică, deși câteva elemente nu se regăsesc pe PC, iar din punct de vedere grafic nu se ridică la aceleași standarde. Merită încercat, așa că dacă doriți, puteți să-l descărcați complet gratuit chiar de aici!

 

[Sursă: Reddit]

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.