Jocul Deadpool revine la vânzare!

În cazul în care nu știați, jocul Deadpool împreună cu alte jocuri Marvel ca X-Men: Origins, X-Men: Destiny, X-Men: The Official Game, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows au fost scoase de la vânzare din toate magazinile (atât fizice, cât și digitale) la sfârșitul anului 2013.

Motivul? Contractul de licențiere între dezvoltator și deținătorul drepturilor asupra jocurilor mai sus amintite expirase.

Astăzi, în timp ce îmi mai aruncam un ochi pe Steam am văzut pe pagina lor principală că era afișat Deadpool. Se pare că după 2 ani personajul nostru favorit revine.

Mi-aș fi dorit să facă și ei o reducere timp de o zi sau două ca să afle lumea și mai bine că jocul poate fi cumpărat din nou.

Cu această ocazie vreau să vă arăt și un video de la San Diego Comic Con 2015 cu Deadpool și partenera lui ca să vă mai descrețiți frunțile.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.