EA nu prea știe geografie!

Astăzi ca un bun “cetățean” ce sunt am văzut că pe pagina de Facebook EA Star Wars s-a dat startul înscrierilor pentru faza de Closed Alpha Testing la Star Wars Battlefront.

Vestea m-a bucurat așa că m-am dus frumușel să mă înscriu. Trebuia doar să te autentifici cu ajutorul contului de Origin. După ce termin toată tarapanaua dau de următorul mesaj:

Capture

Ei se mai întâmplă. Poate cererea a fost așa mare încât s-au ocupat locurile foarte repede. Nu e un capăt de lume. Cum acest joc mă interesează am zis să mă abonez la newsletter-ul lor, că poate se întâmplă uneori să mai afli ceva interesant și de acolo.

Procedura era foarte simplă. Aveai un mic formular în care trebuia să inserezi email-ul, data de naștere și țara…. Ei fix la ultimul punct m-am împotmolit. În lista respectivă nu era trecută România plus multe alte țări.

10321547_10200611187638499_5002656300199359438_o[1]

Acuma voi puteți să spuneți “Alege o altă țară și gata. Ce e așa mare scofală?” sau “Te vor spama cu informații inutile”.

În primul rând până în acest moment nu prea am avut probleme cu spam-ul din partea EA, au trimis ocazional câte un mail în care îmi aduceau la cunoștință câteva oferte sau actualizări noi pentru jocul X.

De asemenea, atâta timp cât eu sunt cetățean din România, de ce să aleg altă țară? Nu cumva avem și noi un studio EA, unde apropo, printre jocuri se testează și Star Wars Battlefront?

Oare nu cumva cererea noastră pentru faza de Closed Alpha Testing este automat nulă atâta timp cât nu suntem ca țară pe acea listă?

La prima vedere lista aceea de la newsletter poate să fie un detaliu mic și insignifiant, dar uneori e bine să ne uităm mai de aproape.

Voi ce credeți?

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Am un prieten care lucrează la EA, au primit mail oficial pentru înscriere dar trebuiau să aibă pe contul email de muncă cont Origin. S-a înscris că l-am rugat.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.