Top 10 personaje din Mortal Kombat

Cum al zecelea titlu din serie a ajuns la noi, ne-am gândit că n-ar fi rău să trecem în revistă cele mai memorabile personaje din jocurile Mortal Kombat. Pentru a intra în acest top, personajele trebuie să fie exclusiv din universal Mortal Kombat, nu din alte cross-over-e. Cu acestea fiind spuse, favoritul meu, Kratos, nu are ce căuta în listă.

10. Reptile
Reptile este un luptător umanoid reptilian și totodată primul boss secret din jocurile Mortal Kombat. Verde, hidos, dar memorabil în același timp, Reptile a prins la fani, astfel încât a devenit personaj jucabil odată cu MK2.

 9. Kano
Prezent încă din primul joc, Kano, membru al clanului Black Dragon, este un mercenar cunoscut pentru violența și comportamentul sau agresiv. Proprietatea lui cea mai cunoscută este ochiul sau bionic roșu care emite unde laser.

 8. Kitana
Kitana este o fostă prințesă transformată în asasina lui Shao Khan. Aceasta mânuiește două evantaie cu lame, iar celebrul ei sărut mortal este una dintre cele mai memorabile fatalități din jocurile Mortal Kombat.

 7. Kung Lao
Kung Lao este un războinic Shaolin și membru al Societății Lotusului Alb. Cel mai cunoscut atu al lui Kung Lao este pălăria sa circulară cu margini tăioase, pe care o folosește cu iscusință în luptă și în fatalitățile sale.

 6. Liu Kang
Liu Kang este personajul principal atât din primele patru jocuri, cât și din filmele și benzile desenate Mortal Kombat. De asemenea este campionul primelor patru turnamente, expert în artele marțială și se poate tranforma într-un dragon. Și să nu uit să menționez: este inspirat după Bruce Lee.

 5. Goro
Probil cel mai memorabil boss din primul Mortal Kombat, Goro, bestia cu patru brațe, a fost campionul turnamentului timp de nouă generații, până când Lui Kang l-a învins. Goro este cunoscut că fiind cel mai greu boss din primul joc, numai cei mai buni jucători putând să-l dovedească pe acest uriaș.

4. Raiden
Raiden este eternul Zeu al Tunetului, protectorul Earthrealm-ului și totodată unul dintre cele mai puternice personaje din Mortal Kombat. Fiind zeu, acesta are altă noțiune a timpului, cea a eternității, însă poate înțelege valorile și psihologia umană.

 3. Johnny Cage
Acest Jean-Claude Van Damme al Mortal Kombat-ului, Johnny este un actor de filme cu arte marțiale care vrea să-și dovedească priceperea în Turneul MK. Cage este unul dintre cele mai carismatice și glumețe personaje din universul Mortal Kombat, și a rămas așa încă de la primul joc.

 2. Sub-Zero
Cu toții îl știm sau am auzit de el. Este rece (și la propriu și la figurat), transformă tot ce vrea în gheață și îți poate scoate coloană vertebrală cu mâinile goale la orice oră din zi și din noapte. De asemenea, Sub-Zero este unul dintre primele personaje dintr-un joc Mortal Kombat.

 1. Scorpion
Probabil că va așteptați la asta. Scorpion este fără doar și poate cel mai îndrăgit și cunoscut personaj din toată seria Mortal Kombat. Este un ninja întors din morți în căutarea răzbunării. Are două săbii și o sulița prinsă de mână cu un lanț, poate fi cineva mai badass că Scorpion. Noi nu prea credem asta. Și să nu mai vorbesc că este personajul preferat al lui Ed Boon, creatorul jocului.

 

Care este preferatul tău? Secțiunea de comentarii îți aparține.

 

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.