Filmările pentru Assassin’s Creed The Movie încep în septembrie

Eu, sincer să fiu, mi-am cam pierdut speranța că filmul Assassin’s Creed va mai vedea lumina zilei… sau a cinematografului. Proiectul ăsta a suferit amânări peste amânări, s-au schimbat regizori și scenografi, însă un singur lucru a rămas neschimbat: Michael Fassbender va juca rolul lui Desmond Miles.

În cadrul unui interviu recent, Fassbender a anunțat că filmările pentru Assassin’s Creed vor începe în septembrie anul curent. Acest lucru mă face să cred că data de lansare a filmului ar putea fi cu adevărat 30 decembrie 2016, așa cum se vehicula.

Filmul este regizat de Justin Kurzel, iar rolul feminin (cel mai probabil al soției lui Altair, Maria) este interpretat de Marion Cotillard.

 

 

Sursa: [Gamesradar]

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.