Witcher 3 poate fi pre-descărcat de astăzi pe Xbox One

CD Projekt face o surpriză posesoriilor de Xbox One. Începând de astăzi puteți pre-descărca jocul astfel încât în ziua lansării puteți să incepeți imediat să vă jucați.

O mișcare avantajoasă, mai ales pentru cei care au conexiuni slabe la internet. Jocul poate fi si instalat, însă nu va putea fi rulat până în ziua lansării care este abia peste o lună.

Acesta nu are decât 25 GB, ceea ce este surprizător pentru cât de promițător arată. Momentan nu se știe dacă va fi disponibil pentru instalare mai devreme și pe alte platforme.

Witcher 3 a fost deja anunțat ca fiind gold săptămâna aceasta. Să fi fost amânarea justificată prin cele două jocuri pe care le-am primit deja săptămâna aceasta, și anume GTA 5 și Mortal Kombat X?

Nu se știe, însă dacă aveți deja precomandat Witcher 3 și doriți să-l descărcați pentru a fi gata în ziua lansării, pe 19 mai, puteți să-i dați bice.

 

Sursă: [IGN]

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.