Un actor din Lord of the Rings vine la East European Comic-Con

Nu cred că este cineva care nu și-a dorit vreodată să viziteze Pământul de Mijloc al lui Tolkien. Ei bine… acest lucru nu prea este posibil, însă dacă vă aflați prin apropiere de Romexpo între 8 și 10 mai și veniți la East European Comic-Con aveți șansa să îl întâlniți pe Denethor, tatal lui Boromir și Faramir și totodată guvernatorul Gondorului.

Actorul din spatele lui Denethor, John Noble va fi prezent în premieră în România între 8 și 10 mai la East European Comic-Con. Pe lângă rolul său din Lord of the Rings, John Noble este cunoscut pentru rolurile din Fringe și Sleepy Hollow.

De asemenea, actorul de origine australiană nu este străin de industria jocurilor, fiind voce unor personaje precum Leland Monroe din L.A. Noire și The Scarecrow din mult așteptatul Batman Arkham Knight.

John Noble se alătură lui Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin din Supernatural) și Dan Starkey (Strax din Doctor Who), actori care vor fi si ei prezenti la East European Comic-Con.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.