Fii zen cu Asus ZenFone 2

Chiar dacă sunt multe companii care produc telefoane mobile a.k.a smartphone-uri, unele dintre ele fiind de bună calitate, acestea ajung să fie neglijate din cauza acestui război continuu dintre Samsung și Apple și o parte din vină cred că o are și presa de specialitate care în loc sa trateze acest subiect normal cum ar a trebui, îî acordă o importanță mai deosebită fiindcă cui nu îi place Can Can-ul și ciondăneala digitală.

Părerea mea este că ar trebui să tratezi fiecare brand în mod egal. Nu începi să sari cu “Hăhăhăhă Samsung a copiat Apple” ci pui mâna frumușel și faci teste comparative pentru design, performanță etc și după vii cu o părere corect avizată și documentată.

Una dintre companiile care încearcă să se mențină pe piața mobile în acest război este ASUS, care tocmai au lansat un nou video în care este prezentat ASUS ZenFone 2.

Ca să fiu sincer, mi se pare că au prezentat telefonul suficient de bine în video încât nu mai e nevoie să vă mai scriu specificațiile lui aici. Totuși, aș vrea să fac câteva comentarii asupra unor aspecte.

Bag de seamă ZenFone 2 vine dotat cu o cameră foto frontală de 13 MP ceea ce mi se pare bună pentru nevoile tinerei generații din ziua de astăzi. De asemenea, am câteva reticențe cu privire la funcția Boost Master, care îți încarcă bateria până la 60% în 39 de minute, deoarece cred că așa o uzezi mult mai repede. Partea bună este că poți să o schimbi ușor, fiindcă nu e integrată în carcasă, iar capacitatea ei de 3000 mAh sunt sigur că va fi apreciată de cei care butonează mult telefonul.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5suYA6gqei4&feature=em-uploademail

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.