Pregătiți-vă pentru LANParty v13 “DarkMoon”

LAN party-urile sunt întotdeauna un prilej bun de distracție, voie bună, te mai întâlnești cu prietenii, mai stai la un pahar de vorbă, vă mai încercați îndemânarea în jocuri împotriva altor echipe sau jucători și câștigați premii grozave!

Competitivitatea și distracția sunt punctele cheie pentru orice LAN Party și se pare că Liga Studenților Electroniști a înțeles acest lucru foarte bine așa că de-a lungul timpului ne-am putut bucura de o multitudine de LAN-uri organizate de aceștia.

Cum tradiția trebuie respectată, am marea plăcere să anunț a 13-a ediție intitulată DarkMoon. Nu lăsați acel 13 să vă sperie fiindcă vă veți bucura de jocurile voastre preferate CS: GO, DOTA2, LOL, HearthStone, FIFA 15, o groază de premii și nu în ultimul rând brand-urile și companiile voastre preferate.

Mai multe detalii aveți în comunicatul oficial de presă de mai jos! Enjoy! 😀

După primele detalii legate de LANParty v13 codename „DarkMoon” by LSE, e timpul să venim și cu câteva noutăți.

S-a dat startul înscrierilor la competițiile pe echipe: DOTA2(5v5) și LOL(5v5)! Până pe 10 martie, ai timp să-ți construiești, să-ți antrenezi și să-ți înscrii echipa pe www.lanparty.lse.org.ro/inscrieri.

LANParty v13 codename „DarkMoon” by LSE sponsorizat de PCGarage și organizat împreună cu LAB501, va avea loc pe 4 aprilie, în Rectoratul UPB, începând cu ora 10:00, fiind, de 7 ani, cea mai mare competiție de gaming din România organizată de studenți! Este o competiție de tipul BYOC(Bring Your Own Computer), așa că jucătorii vor trebui să vină cu propriile pc-iri.

În urma multitudinii cererilor privind organizarea unui turneu de CounterStrike la ultimele ediții, am decis să includem CS GO pe lista competițiilor principale, alături de DOTA2, LOL, HS și FIFA.

O altă noutate în această primăvară, este faptul că se va juca FIFA15, așa cum s-a votat pe site-ul oficial, dar și pe pagina de Facebook – http://facebook.com/lanpartybylse .

Nu uitați de competiția de COSPLAY și nici de faptul că, pe lângă competițiile ce se vor desfășura, sponsorii și partenerii noștri vă așteaptă la standuri cu emisiuni, demonstrații, tombole, accesorii pentru gaming și tot felul de activități pentru public! Menționăm doar câteva dintre standurile pe care le veți găsi: PCGarage, LAB501, GigaByte, Epson, GamesMagazin, RedBull, BattleKon, DreamPizza și vă așteptăm pe 4 aprilie!

Nu există limită de vârstă și nici taxă de participare, totul fiind făcut din pasiune și pentru pasiune!

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.