Echipele străine iau cu asalt calificările PGL CS:GO Championship Series

Acum ceva timp când s-a lansat Counter Strike: Global Offensive mulţi jucători au privit cu reticenţă acest joc, deoarece foarte multe elemente de gameplay. dar şi de grafică erau schimbate.

Ştiţi voi cum e când jocul tău preferat trece prin schimbări majore şi tu nu vrei să stai să înveţi tactici noi şi să îţi schimbi stilul de joc din această cauză.

Totuşi trebuie să fii în rând cu lumea aşa că ajungi să o faci. Uite aşa anii au trecut şi echipele de CS:GO au năvălit să se înscrie la CS:GO Championship Series. Mai multe detalii aveţi în comunicatul oficial de presă de mai jos! Enjoy! 😀

La doar 12 de ore de la startul înscrierilor în calificările PGL CS:GO Championship Series, echipele din străinătate dornice să joace în liga organizată în România și-au adjudecat toate sloturile.

256 de echipe din lumea întreagă s-au înscris rapid, miercuri, 18 februarie, ocupând toate locurile celui mai mare turneu de sport electronic organizat în România, cu premii totale de 110.000 dolari.

Echipele înscrise vor avea ocazia să lupte pentru unul dintre cele două locuri alocate calificărilor în grupele ligii CS:GO Championship Series. Cele două câștigătoare vor înfrunta apoi în faza grupelor șase dintre cele mai bune formații din lume, invitate direct de către PGL, organizatorul Ligii.

Meciurile se vor disputa între 28 februarie și 8 martie, acestea fiind organizate de către FACEIT – partenerul oficial PGL în găzduirea și derularea calificărilor.

Timp de trei săptămâni, PGL CS:GO Championship Series va aduna într-un singur campionat cele mai bune opt echipe din lume, din care doar patru vor ajunge să lupte în Sala Polivalentă din București pentru titlul de campioni, în cadrul festivalului digital DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie).

Team EnVyUs și Virtus.pro sunt primele două echipe care și-au confirmat participarea din cele șase invitate.

Structura ligii este formată din două grupe a câte patru echipe. Cea mai bună echipă din fiecare grupă se va califica direct în finala de la DreamHack Bucharest 2015, în timp ce restul se vor reîntâlni în turneul Last Chance pentru a completa lista de patru finaliste.

Distribuirea premiilor:

Faza grupelor – 17.000 USD

Turneul Last Chance – 8.000 USD

Finala Sezonului – 75.000 USD

De asemenea, cele 4 echipe care se vor califica în finala de la DreamHack Bucharest 2015 vor beneficia fiecare de un buget de călătorie de 2.500 de USD.

Mai multe informații cu privire la echipe invitate, comentatori și program vor fi anunțate pe www.csgoseries.com, Twitter și Facebook.

PGL CSGO Series Qualifiers

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.