Poţi avea propria ta hartă în Battlefield 4!

Da aţi citit foarte bine! În cazul în care sunteţi foarte talentaţi, aveţi un spirit creativ desăvârşit şi vă plac jocurile video atunci DICE abia aşteaptă să colaboreze cu voi când vine vorba de crearea unor hărţi pentru măreţul lor joc, Battlefield 4.

Într-un fel e bine că se face o colaborare între dezvoltatorul jocului şi cei care crează hărţile, că altfel ne-am fi trezit cu sute de hărţi care nu işi aveau rostul şi nu aducea un plus de valoare gameplay-ului şi atmosferei.

Vă daţi seama cum era dacă nimeream pe o hartă fără clădiri, unde lumea avea să campeze în neştire după fiecare bolovan pe care îl vedea?

httpv://www.youtube.com/watch?v=zj6l8klEtg4&feature=em-uploademail-ctrl

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. degeaba iti faci harta ta cand comunitatile au reguli stupide si idioate nu ai voie cu o anumita arma nu ai voie cu grenade nu ai voie sa injuri nu ai voie nimic decat sa ii lingi in cur pe ei sa fim seriosi este un joc cu rate18+ este permis limbajul de orice fel pana la o limita evident daca zici fuck ai luat kick bad language degeaba jocurile sunt frumoase si atrag jucatori daca serverele sunt pline de ” cretini” acum 2 seri pe un server de BF4 64/64 a intrat un prieten sa joace Commander , a intrat si a primit kick ca bineinteles founderul acelui server era si el Commnader (era si ea) ca era o femeie a dat kick la commander ca nu suporta concurenta rusine sa nu mai zic ca sunt servere unde prima regula este no Commander dar ei au pe server slot pentru Commander etc etc etc si sunt multe alte chestii de care m-am ca-m saturat sa le vad in Battlefield , degeaba apare Hardline degeaba apare Battlefield 5 vor fi tot aceleasi comunitati cica renumite care au tot aceleasi reguli stupide frate platesc 70 E pentru un joc ca sa ma restrictioneze ei cu ce drept intreb eu , asta e o violare a terms of service a jocului sincer

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.