World of Tanks: Generals Closed Beta vă așteaptă!

Universul Wargaming se află într-o continuă expansiune, atât ca număr de jocuri, cât și ca conținut pentru acestea. Dacă acum câțiva ani ne puteam bucura doar de World of Tanks, astăzi avem și World of Warplanes, World of Tanks: Xbox 360 Edition, World of Tanks: Blitz și World of Warships care se află încă în fază de Alpha Testing.

În cazul în care sunteți și fani board games, nu ar strica să încercați World of Tanks: Rush, mai ales că varianta lui digitală, intitulată World of Tanks: Generals tocmai a intrat în fază de Closed Beta Testing.

Dacă vă place să vă jucați HearthStone, sigur o să vă placă și acest joc. Chiar dacă vorbim de Closed Beta, vă puteți aștepta la cel puțin 200 de cărți de joc, împărțite între 3 facțiuni, Germania, America și URSS.

Momentan sunt două moduri de jocuri: PvE (Player vs Environment) care vă permite să testați diverse configurații de pachete, strategii sau pur și simplu să vă obișnuiți cu jocul, iar al doilea mod, PvP (Player vs Player) se înțelege de la sine în ce constă. 😀

Dacă vreți să încercați acest joc, tot ce trebuie să faceți este să intrați aici, click pe “Apply For Beta“, completați formularul și rămâne doar să vi se aprobe cererea.

httpv://www.youtube.com/watch?v=BzcwAojzNtU&feature=youtu.be

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.