Ziua Îndrăgostiților cu Until Dawn

Cum astăzi este Ziua Îndrăgostiților și probabil vreți să vă petreceți timpul cu persoana iubită, cei de la Sony s-au gândit și la voi și au publicat un trailer special (mai de “îndrăgosteală”) pentru Until Dawn, jocul thriller de PS4 ce urmează a se lansa anul acesta.

Povestea jocului are în centru un grup de adolescenți (teen adults, știți voi) care petrec o noapte într-o cabană din pădure; de aici ne dăm seama ce se poate întâmpla: Cabin in the Woods, Evil Dead, Friday the 13th…. sau orice alt teen horror movie…

Trailerul ne prezintă la început cuplurile de îndrăgostiți, că mai apoi dragostea și fericirea să fie înlocuite de teroarea și tensiunea caracteristică unui astfel de film, pardon joc.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZjirR8hmhsY

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.