Un nou God Of War se află în dezvoltare

Studioul Santa Monica lucrează activ la următorul titlu din seria God Of War. Aflat la Playstation Experience, în cadrul God Of War Retrospective, Creative Director-ul Cory Barlog a dezvăluit că un nou titlu din serie este deja oficial în dezvoltare.

Nu știm dacă o să fie un prequel la seriei sau un reboot sau nici măcar dacă protagonistul va fi tot Kratos sau in ce mitologie se va desfăşura, ce este clar este că un nou God Of War vine cu pași repezi spre PS4 și conform lui Barlog, vom afla mai multe peste un an sau doi.

Voi ce părere aveți de un nou God Of War? Îl vreți pe Kratos sau credeți că franciza are nevoie de o revigorare serioasă?

 

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.