Prima expoziţie de selfie-uri din lume

Acum ceva timp vă scriam despre febra selfie-urilor, cum a ajuns aceasta să afecteze jocurile noastre preferate şi mai ales despre prima expoziţie de selfie-uri din lume care va fi găzduită în ţara noastră.

Vă veţi bucura să “auziţi” că marea votare pentru selfie-uri s-a încheiat şi au fost selectate în jur de 300 de selfie-uri care vor fi expuse în Bucureşti, la Galeriile de Artă Grimberg, Sâmbătă, 13 Decembrie, începând cu ora 12:00.

Sperăm că au reuşit să se strecoare şi câteva selfie-uri din jocuri. Mai multe detalii despre expoziţie aveţi în comunicatul oficial de presă de mai jos. Enjoy! 😀

rWeOL751[1]

Votarea a luat sfârșit! Cei 300 de „selfiști” au fost aleși de către cei care i-au susținut și i-au votat timp de două luni și un pic.
Aceștia vor intra în prima expoziție de selfie din lume care va avea loc pe 13 decembrie la București. Evenimentul va fi organizat la Galeriile de Artă Grimberg.

La Prima Expoziție de Selfie-uri din Lume, pe cei 300 de participanți îi așteaptă diverse premii: tablete, telefoane și boxe portabile, dar și un premiu în bani care va fi acordat în funcție de decizia juriului prezent la eveniment. Mai exact, numărul de voturi obținut pe www.bestselfie.ro a contat doar pentru stabilirea celor 300 de selfie-uri, urmând ca în cadrul expoziției juriul să decidă care sunt cele mai bune selfie-uri în funcție de diferite criterii.

Programul complet al Primei Expoziții de Selfie-uri din 13 decembrie 2014.
Expoziția își deschide porțile la ora 12:00, iar până la ora 18:00 doritorii pot admira selfie-urile expuse la Galeriile de Artă Grimberg sau chiar își pot face un selfie cu selfie-urile expuse aici.


18:00-20:00 – Prezentarea evenimentului, decizia juriului și decernarea premiilor
Premiile sunt:
Locul 1 – 1000 de euro
Locul 2 – Tabletă
Locul 3 – Smartphone
De asemenea, vor fi acordate și premii pentru popularitate și creativitate.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.