Five Nights at Freddy’s 2 ajunge pe Steam Greenlight

Cei mai mulți dintre noi încă se mai recuperează de la trauma provocată de Five Nights at Freddy’s, un ciudat joc horror care are un gameplay mai diferit decât alte jocuri de același gen. Acest puzzle-horror are la bază o idee foarte simplă, totuși captivantă. Povestea începe cu un nou angajat ce lucrează în tura de noapte la un local de pizza. Totul pare normal, exceptând mascotele care deși ziua sunt niște simple decoratiuni, noaptea prind viață, punându-l în pericol pe angajatul nostru.

Acum după un succes relativ mare, creatorul Scott Cawthon s-a decis să lanseze și a două secvență. Five Nights at Freddy’s 2 va introduce o cu totul nouă echipă caractere ce vor fi ”actualizate cu ultima technologie de recunoaștere facială” și se întâmplă să fie ”în baza de date a criminalilor locali”.

Ca și noul paznic ce lucrează noaptea, treaba ta este să monitorizezi camerele de luat vederi și să te asiguri că nimic rău nu se întâmplă. Fostul paznic s-a plâns de caracterele care încercau să intră în birou, mutându-l pe acesta în tura de zi. Pentru ați face propriul job mai ușor, ai fost dotat cu propriul cap de Freddy Fazbear care ar trebui să păcălească figurile, lăsându-te în pace.

Acesta este trailer-ul ce merită văzut dacă vrei să-ți strici buna dispoziție. Enjoy! Votați jocul pe Steam Greenlight aici.

httpv://www.youtube.com/watch?v=lVPONdZBh6s

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Este un joc foarte tere da si scary! Îl ador! Dar ar trebui sa fie si alte faze scary ca dupa un timp nu ma e asa scary. LIKE la joc!!!

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.