Noutăţi de la Genius – Mouse-ul X-G300 şi tastatura SlimStar i8050

În ziua de astăzi, mouse-ul şi tastatura sunt indispensabile pentru un gamer sau o persoană care lucrează mult la birou. Ele sunt “membrele” care vă ajută să vă indepliniţi sarcinile cu succes, fie că trebuie să scrieţi un document şi să omorâţi cu click-uri un program care nu vrea să pornească, fie că trebuie să fugiţi de ditamai dihania într-un joc şi mai trebuie să trageţi şi în ea ca să ii scadă din viaţă.

Pentru a vă susţine în activitatea de zi cu zi, Genius a pregătit pentru voi mouse-ul de gaming X-G300 şi tastatura SlimStar i8050. Mai multe detalii despre aceste produse puteţi afla din comunicatele oficiale de presă de mai jos. Enjoy! 😀

Detaliile sunt cele care fac diferența în cazul accesoriilor de gaming. De aceea, Genius va lansa în curând pe piața din România un nou maus dedicat pasionaților de gaming – X-G300. Forma acestuia a fost special creată pentru a se potrivi atât dreptacilor cât și stângacilor, oferind un confort sporit în cazul celor care își petrec multe ore în fața computerului.

X-G300 3D Box+Body-A

X-G300 are șase butoane ale căror funcții pot fi personalizate astfel încât să câștigi cu ușurință cele mai grele provocări ale jocurilor preferate.

X-G300-4

Muasul îți oferă posibilitatea să schimbi între trei setări DPI – 1000/1600/2000 – cu ajutorul unui singur buton poziționat imediat lângă rotița de scroll.

X-G300-1

X-G300 este combinația perfectă dintre precizie, viteză și confort!

 

SlimStar i8050 – o tastatură practică și elegantă pentru computerul tău!

Genius vine în ajutorul celor care își doresc să renunțe la tastaturile clasice. SlimStari8050 este tastatura perfectă pentru a o folosi în fiecare zi, datorită caracteristicilor tehnice special create pentru a oferi confort în timpul utilizării.

Slimstar i8050-1

Tastatura SlimStar i8050 se remarcă prin eleganța evidențiată de marginile rotunjite ale tastelor, designul lucios și tastele silențioase.

Are 12 taste cu funcții media, care asigură accesul rapid la Internet și alte aplicații. De exemplu, dacă optezi pentru funcția Facebook, tot ceea ce trebuie să faci este să apeși simultan tastele FN și F12.

În afară de aceste 12 taste extrem de utile, tastatura are și 3 taste care te ajută să navighezi cu ușurință între aplicațiile Windows 8.

???????????????

Pachetul SlimStar i8050 este compus din această tastatură, dar și un maus cu tehnologie infraroșu. Mausul are un consum redus, bateriile rezistând până la 18 luni.

Tastatura și mausul au LED-uri care te anunță în momentul în care bateriile trebuie schimbate.

Caracteristici tehnice:

  • Tastele au colțuri rotunjite
  • Design lucios
  • Indicator LED al scăderii puterii bateriei
  • Taste silențioase
  • Maus cu tehnologie cu infraroșu
  • 12 taste funcționale ce oferă acces la Facebook, Windows 8 etc.
  • Compatibil cu Windows 8 / 7 / Vista / XP

Prețul de referință al produsului este 89,90 lei.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.