The Crew Beta [PS4] – Primele impresii

S-a făcut să pun mână și pe un key de PS4 la Closed Beta-ul lui The Crew și am butonat cât să îmi fac o idee despre noul titlu racing al celor de la Ubisoft. Înainte să vorbesc despre joc (care bănuiesc că are un anumit fan base),vreau să menționez că genul racing nu este printre preferatele mele și că nu mă joc jocuri cu mașini. Cu acestea fiind spuse să vedem ce impresii mi-a lăsat acest Beta Testing.

httpv://www.youtube.com/watch?v=EWBbnZ1SR_s#t=380

Beta-ul, spre surprinderea mea începe cu câteva cinematic-uri ce detaliază povestea. Premiza este una văzută în multe filme de tipul “Fast and Furios“, însă ce m-a uimit pe mine a fost prezența ei. În ziua de azi, mai rar să vedem un racer cu poveste. Nu am de gând să povestesc mult deoarece să zicem că este mai mult sau mai puțin similară cu cea din NFS The Run, însă poate fi acceptată de dragul gameplay-ului, deoarece dacă ți-ai luat un joc cu mașini… vrei să conduci niște mașini…

10507043_650235491761779_8523141172439987055_o

În primele minute de gameplay efectiv trebuie să îți alegi o mașină, iar spre deliciul meu, printre mașinile posibile se afla și automobilul meu preferat: Chevrolet Camaro. Am pus mâna pe el și am început să explorez hartă. Și da… ați citit bine… harta. The Crew este un racer open-world, iar harta este o miniatură a Statelor Unite incluzând și câteva dintre cele mai celebre orașe. Pe lângă asta, trebuie amintit că The Crew merge pe ideea unui multiplayer inclus în singleplayer (cam ce am văzut la Watch Dogs și Destiny) unde pe hartă te poți întâlni cu alți amici pentru a face anumite curse împreună.

De jucat am jucat ceva, dar nu vreau să va plictisesc cu amănunte, așa că am făcut o list[ cu ce mi-a plăcut și o lista cu ce nu mi-a plăcut la acest Beta.

Ce mi-a plăcut:

  • Integrarea unei povești
  • Controlul mașinilor este bine pus la punct
  • Harta este imensă (încă nu știu dacă este cu adevărat mare sau este decât o iluzie)
  • Universul este intercomectat cu alți jucători

Ce nu mi-a plăcut:

  • Grafica nu este cea mai reușită
  • Pierde câteva cadre în zonele aglomerate cu alți playeri
  • Povestea neoriginală

Cam această a fost experiență mea cu The Crew. Până data viitoare vă las cu Camaro-ul meu

httpv://www.youtube.com/watch?v=6qPiUf3Qc_8&feature=youtu.be

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.