Assassin’s Creed Rogue Gameplay Video

Anul acesta Ubisoft s-a gândit să ne surprindă cu două jocuri principale din seria Assassin’s Creed în loc de unul. Ba mai mult , în afară de Assassin’s Creed Unity și Rogue despre care o să vorbim puțin mai jos, Ubisoft s-a gândit să ne trântească și un platformer 2.5D pe numele său AC Chronicles:China pe care personal îl aștept cu nerăbdare , chiar dacă Unity este evident cel mai important dintre cele trei, mai ales pentru că în cazul lui Chronicles nu s-a confirmat dacă va fi un joc de sine stătător sau un DLC pentru Unity.
assassins-creed-rogue

AC Rogue va extinde partea de poveste a lui Haytham Kenway punând jucătorul în pielea unui alt asasin fugar, Shay Patrick Cormac.De fapt , dacă ne uităm la noul video gameplay e destul de greu să vedem jocul ca pe altceva decât un expansion foarte mare pentru AC IV Black Flag , nu că ar fi un lucru rău deoarece luptele maritime nu își vor face apariția în Unity.
acrogue-gi-04_161297

Motive să îl cumpărați ar fi destule : faptul că jocul se mută din insulele Caraibe către Polul Nord, noi cântece marinărești, viața sălbatică și mai ales faptul că este primul joc din serie în care scopul tău este să ucizi asasini.

Aveți aici cel mai nou gameplay video , Assassin’s Creed Rogue se va lansa pentru PC, PS3 și Xbox 360 pe data de 11 noiembrie 2014.

httpv://www.youtube.com/watch?v=uuu1dyzgtmU

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. Urmaresc activitatea voastra de mult timp iar din punctul meu de vedere , baiatul acesta scrie unele dintre cele mai bune articole ! Mult noroc in continuare !

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.