KONAMI prezintă la Gamescom 2014 METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN și PES 2015

Iată că peste 5 zile începe măreţul eveniment Gamescom şi cum era de aşteptat, diferiţi dezvoltatori au început deja să ne “pre-momească” cu anunţuri şi informaţii suculente ca să venim din prima la standul lor. Iată că Konami nu se lasă mai prejos şi ne-a promis că ne aşteaptă la standul lor cu Metal Gear Solid V: The Phatom Pain şi Pro Evolution Soccer 2015. Mai multe detalii aveţi în comunicatul oficial de presă de mai jos. Enjoy! 😀

Konami Digital Entertainment B.V. confirmă participarea la gamescom 2014 cu două dintre cele mai importante titluri aflate în dezvoltare și anume METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN șiPES 2015. Cele două titluri vor fi prezente la standul KONAMI, demonstrând puterea și flexibilitatea FOX Engine.

MGSVTPP_E3_Pre_shot1_web

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN pune accentul pe eroul seriei, Snake, şi urmăreşte evenimentele din prologul recent lansat, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES.Cu ajutorul noului FOX Engine și a consolelor de generație nouă,jocul include locații imense ce pot fi explorate liber,Hideo Kojima reușind astfel să creeze un univers și o poveste la scara pe care și-a imaginat-o mereu.

MGSVTPP_E3_game_09_web

Pe data de 13 august, începând de la ora 20:00 (CET), KONAMIva susține un eveniment dedicat METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN, prezentat de Geoff Keighley și avându-l ca invitat pe Hideo Kojima care va dezvălui noi secvențe de gameplay. Cea care nu pot fi prezenți în sală vor putea totuși urmări evenimentul pe Twitch la următoarea adresă – http://www.twitch.tv/KONAMI

MGSVTPP_E3_Pre_shot3_____b

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN va fi lansat pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One și Xbox 360.

 

PES 2015

PES 2015 se concentrează pe sloganul „the pitch is ours” („Terenul este al nostru”). Datorită eforturilor combinate ale echipelor de producţie PES Productions din Tokio şi Windsor, momentele de suspans maxim din fotbal au fost recreate la perfecţie. PES 2015 aduce o revenire la valorile profunde ale PES, anume controlul total, comenzile super rapide şi celebrul gameplay, în care jucătorul are control nerestricţionat asupra modului de joc. KONAMI a refăcut complet o serie de elemente cheie ale jocului pentru a se asigura că fiecare pasă, lovitură sau fiecare sprint e perfect echilibrat pentru a satisface pe deplin cerinţele jucătorilor de PES 2015.

PES2015_MUNU_Player_03_1404378156

Versiunile pentru consolele de nouă generație ale PES 2015 marchează şi prima implementare completă a strălucitei platforme FOX Engine realizată de Kojima Productions în franciza PES. Făcându-şi debutul anul trecut într-o formă incipientă, puterea noului val de console a permis atingerea unui nivel de acuitate vizuală şi progrese tehnice în timpul jocului care, înainte, ar fi fost imposibile. Toate caracteristicile grafice din timpul jocului, de la jucători, la public şi la stadion beneficiază acum de lumini naturale care se deplasează în timp real, provenite de la o sursă unică şi care aduc jocul mai aproape de realitate.

PES2015_KONAMIStadium_shot_1_1404378154

PES 2015 va fi disponibil în această toamnă pentru PlayStation 4, Xbox One și alte platforme. La gamescom 2014, vizitatorii vor putea vedea și juca pentru prima oară la un eveniment de o asemenea anvergură o versiune a jocului PES 2015 ce va rula pe consolele de nouă generație.

PES2015_KONAMIStadium_overlook_1404378154

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.