Octodad: Dadliest Catch primește dată de lansare pentru PS4

Așteptarea pentru Octodad: Dadliest Catch de pe PS4 este aproape gata. Young Horses, developer-ul jocului a anunțat că el se va lansă pe sistemul next-gen a celor de la Sony pe 22 aprilie.

“Am început cu Octodad ca o mică adunătură de studenți, iar până acum a fost un drum lung și nebun pentru aducerea jocului nostru prostesc pe PS4. Asta e prima noastră aventurare în lumea consolelor, și suntem mândri că suntem aici” a spus creative director-ul Ken Zuhn. “Am lansat prima data Octodad pe PC în Ianuarie, și până acum am vrut să-i aducem îmbunătățiri bazate pe feedback-ul primit de la jucători.”

httpv://www.youtube.com/watch?v=nrT0Qdj-Oy8

Versiunea de PS4 a jocului are de asemenea caracteristici noi pentru Playstation Move, double Playstation Moves și Playstation Move plus manetă Nav. Octodad: Dadliest Catch are support pentru co-op local, unde tu și încă un prieten poț controla fiecare dintre membrele lui Octodad.

Octodad: Dadliest Catch va costa 14.99$, dar va primi o reducere de 20% la lansare pentru cei cu PS Plus pentru prima săptămâna. Asta insemnând, că dacă ai o subscripție PS Plus, poți luă jocul cu doar 11.99$.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.