Minecraft vinde peste 12 milioane de unități pe Xbox 360

Minecraft: Xbox 360 Edition a depășit pragul de 12 milioane de unități vândute, făcându-l unul dintre cele mai de succes jocuri de pe Xbox 360.

“Îmi amintesc când am început să vorbim despre vânzarea jocului, că vom fi foarte fericiți dacă vindem 1 milion de unități” ne-a spus Daniel Kaplan. “Asta ne pune în egalitate cu Battlefield 1943 și Castle Crashers, care ambele sunt jocuri minuntate. N-am visat niciodată să vindem 12 milioane de unități!”

“Sprijinul neîncetat și faptul că jucătorii sunt încă în stare să ne surprindă cu creații inovative. Având în vedere că nu poți trișa construind chestii cu “instrumente externe”, comunitatea a creat lucruri incredibile” a adăugat el.

Întrebat de una dintre cele mai solicitate caracteristici pentru Minecraft: Xbox 360 Edition, Kaplan a explicat că hărțile mai mari s-ar putea să nu fie posibile pe Xbox 360 deoarece ar necesita un hard drive pe fiecare sistem. “Deoarece nu toate Xbox-urile vin cu un hard drive, asta complică lucrurile” a explicat Kaplan. “Din fericire, pe Xbox One, asta nu va fi o problemă.”

Minecraft a fost anunțat pe Xbox One la E3 2013, dar încă nu avem o data de lansare exactă. Întrebat de aceasta, Kaplan a reafirmat “O să vină, în cele din urmă!”

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.