Assassin’s Creed: Unity – pre-alpha trailer

Assassin’s Creed Unity este noul joc marca Ubisoft Montreal. Acesta a fost inițial prezentat drept un zvon datorită unor imagini scăpate pe internet. Oare de ce ne miră?

Foarte curând, imaginile au fost urmate de un clip video postat oficial din partea Ubisoft confirmând veridicitatea pozelor. Assassin’s Creed Unity va fi plasat în timpul perioadei tumultoase a Revoluției Franceze, va avea un personaj principal nou numit Arno, care aparent poartă un costum gri diferit de culoarea albă originală a Asasinilor. Să fie oare un Maestru așa cum era Ezio în Revelations?

Un lucru interesant este faptul că în imagini, schema de control ne arată ceva nou: parkour up și parkour down. Ubisoft ne-a confirmat existența unei noi scheme de navigare. Oare ce ne va arăta mai încolo?

Deși grafic vorbind jocul arată superb chiar și pentru un gameplay pre-alpha, stau și mă întreb de ce Ubisoft insistă să acopere pe moment doar perioada secolului 18? Personal am văzut destul din aceasta în AC3 și AC4, o idee mult mai originală ar fi fost Japonia Feudală, să vedem și să descoperim în același timp cum era cu adevărat să fii samurai. Să nu uităm că prin intermediul acestei serii, ne putem familiariza și cu diferite aspecte ale istoriei.

httpv://youtu.be/SQng7EkJHOI

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.