Rail Adventures 3D In-game ALPHA footage

După succesul seriei Hacker Evolution și vânzările deloc de neglijat, peste 400.000 de copii vândute, compania Exosyphen Studios nu s-a culcat pe o ureche și deja lucrează de zor la un nou titlu care să ne încânte sufletelele pasionate de gaming.

Mulțumită dezvoltatorului jocului, vă oferim în exclusivitate un prim video de prezentare a lui Rail Adventures 3D, un joc care combină aventura și cursele pe calea ferată cu ajutorul unor vagonete.

Chiar dacă imaginile suprinse în video se află dintr-o versiune Alpha a jocului, pot spune că întreg peisajul arată destul de bine, acesta fiind foarte bogat în detalii și elemente decorative menite să creeze acea imersiune. De asemenea, mi-a plăcut și tema medievală, dar sper că acesta să fie un nivel, din multe alte nivele.

Deja mă gândesc la o acțiune în stil Indiana Jones, cu lupte între persoanele din vagonate, prăpăstii și alte surprize plăcute. Să mai spună cineva că românul nu este ingenios și nu poate să scoată un produs de calitate și competitiv. Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=xaicWdTzD5g&feature=youtu.be

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.