WildStar: NCSOFT anunță pre-comenzi + dată de lansare

După ce NCSOFT și Carbine Studios ne-au făcut cunoștință cu lumea jocului Wildstar prin intermediul diverselor imagini, video-uri cu gameplay și trailere, a sosit momentul în care ni se aduce la cunoștință data de lansare a jocului, iar doritorii au acuma oportunitatea de a face precomandă. Mai multe detalii puteți afla din comunicatul oficial de presă de mai jos. Enjoy! 😀

NCSOFT® și Carbine Studios au anunțat că MMO-ul SF action-adventure WildStar va fi lansat oficial în întreaga lume marți, 3 iunie 2014. În plus, publisher-ul și studioul de producție au anunțat că pre-comenzile jocului vor începe miercuri, 19 martie 2014, la un preț sugerat de 179,99 de lei, în principalele magazine retail și online din România.

Jucătorii care vor face pre-comandă vor avea acces la o serie de evenimente beta (atât closed, cât și open), și vor primi obiecte in-game și perk-uri exclusive:

  • Early access la joc, cu trei zile înainte de lansarea oficială, cu începere de sâmbătă, 31 mai 2014
  • Exclusiv: Rocket House
  • O decorațiune mini-ship pentru casa din joc, care oferă puncte de experiență suplimentare
  • Storage bag cu 10 slot-uri, pentru un inventor mai spațios
  • Posibilitatea de a rezerva numele personajelor și ale ghildelor, înainte de lansare

WildStar va fi disponibil în două variante. Ediția Standard include jocul, 30 de zile de abonament și un obiect de decorațiune a casei din joc, pe temă Eldan. Pentru 70 de lei suplimentari, Ediția Deluxe a lui WildStar include toate elementele Ediției Standard și, suplimentar, un pachet consistent de exclusivități: Eldan Hoverboard, un costum unic, un titlu Eldan unic pentru jucător și un dye set Eldan în ediție limitată. Ediția Deluxe va fi SteelBook™ și va deveni disponibilă în magazine, în cantități limitate.

WildStar Standard Edition_PC DVD-ROM_NCSOFT_Coperta 3D 1280

 „Lansarea lui WildStar este momentul-cheie pentru noi”, a declarat Producătorul executiv Carbine Studios, Jeremy Gaffney. „Abia așteptăm să îi vedem pe primii jucători care pornesc în călătorie de-a lungul planetei Nexus. Atât începătorii, cât și veteranii genului MMO vor avea parte de o experiență incredibilă în luptele intense din WildStar, iar ghildele și grupurile de jucători vor construi fortărețe prin intermediul sistemului Warplot și vor participa la raid-uri cu adevărat impresionante.

WildStar_NCSOFT_Screenshot_01

Ne-am propus să oferim o experiență cu adevărat fun și conținut unic pentru toți jucătorii de MMO-uri , de la primul nivel până la level cap și mai departe. WildStar este un nume complet nou în industria jocurilor, un univers nou care au atras deja peste 1,4 milioane de înregistrări la Beta – ceea ce ne demonstrează că există mulți gameri care își doresc ceva nou și diferit în genul MMO.”

WildStar_NCSOFT_Screenshot_03

Spre deosebire de alte jocuri de tip MMO disponibile pe piață, WildStar le oferă jucătorilor un stil distinct al animațiilor și o estetică aparte, personalizare robustă a casei din joc și lupte axate pe acțiune care vor pune cu adevărat la încercare abilitățile jucătorilor. Mai mult decât atât, jocul are o personalitate unică – are umor, însă pe un fond misterios – lumea jocului are multe secrete, care trebuie dezvăluite. WildStar le oferă jucătorilor libertatea de a trăi experiența MMO și de a explora planeta Nexus așa cum își doresc.

WildStar_NCSOFT_Screenshot_05

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.