Batman: Arkham Knight – Announcement Trailer

Rocksteady Studios ne-a adus probabil cea mai bună serie de jocuri Batman de pe piață, în ciuda faptului că Arkham Origins nu a fost realizat de mâna lor. Iată că aceștia au revenit în forță cu un nou titlu Batman, Arkham Knight.

Cavalerul Întunecat se întoarce pe străzile orașului Gotham, unde pare-se că Penguin, Harley Quinn, Scarecrow și Two Face și-au unit forțele pentru a aduce haos în oraș și să-l distrugă pe Liliac.

Clipul este numai de prezentare, dar aduce câteva sugestii referitoare la gameplay, cum ar fi utilizarea Batmobilului pentru navigare în cadrul orașului. Se pare că stilul vizual este foarte mult inspirat din trilogia lui Christopher Nolan, ceea ce este un mare plus. Sistemul intuitiv de luptă pare că se va întoarce, dar oare ce surprize ne va face? Cel mai important detaliu pare-se că a fost lăsat fără răspuns pe moment…actorii voice-over.

În titlurile precedente Batman a fost interpretat de legendarul Kevin Conroy, iar Joker de către Mark Hammil. Aceștia au fost înlocuiți în Arkham Origins de către un singur actor, Troy Baker, ce și-a împrumutat vocea inițial personajului Two Face în Arkham City. Penguin a fost de asemenea interpretat de către Nolan North, utilizând un accent britanic. Cine vor fi acum actorii voiceover pentru Arkham Knight? Rămâne de văzut!

Jocul este anunțat să apară pe data de 14 Octombrie 2014 pe PC, PS4 și Xbox One.

httpv://youtu.be/wsf78BS9VE0

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.