ACL organizează AVerMedia Cup

Din câte am băgat de seamă, în România există destul de mulți jucători de League of Legends. Unii sunt foarte buni, alții nu sunt chiar așa de buni, dar încă învață, ceea ce este bine. Problema cea mare este atunci când trebuie să formezi o echipă de 5 jucători fiindcă aceștia trebuie să se coordoneze destul de bine. Cred că asta e și scopul AVerMedia Cup, să găsească cele mai bune echipe. Mai multe detalii despre concursul AVerMedia Cup puteți afla din comunicatul oficial de presă de mai jos. Enjoy! 😀

Arena Cyber League impreuna cu AVerMedia organizeaza “AVerMedia Cup” la jocul League of Legends, cu premii in valoare de 1500 Euro.

Numarul maxim de echipe acceptate este de 64. Competitia se va desfasura pe 5 zile: 17-21 Februarie 2014. Meciurile vor incepe de la ora 20:00.

Sistem de joc : -Harta : Summoners Rift -Modul de joc : Tournament Draft -Un joc se termina la distrugerea Nexusului advers sau la surrenderul echipei adverse. -Dovada a victoriei: print la terminarea jocului din partea echipei castigatoare + upload pe forum la sectiunea dedicate turneului. -Single elimination. Per total vor exista doua Qualifiere, unul ce va avea loc Luni si Marti seara, celalalt Miercuri si Joi seara, ambele pe sistem braket, Single Elimination cu Bo1 toate meciurile.

Din fiecare Qualifier se califica doua echipe, respectiv cele doua echipe care ajung in finala. Astfel cele 4 echipe calificate vor juca Vineri seara ca sa stabileasca locurile 1-2-3-4. Fiecare echipa va juca cu fiecare echipa un Bo3. Daca la finalul jocurilor 2 echipe sunt la egalitate departajarea se va face in urma numarului de jocuri castigate/pierdute din cele minim 6 maxim 9 pentru fiecare echipa, daca in continuare este egalitate perfecta, echipele in cauza vor mai juca un Bo1 pentru departajare.

Premii:

Locul 1: Live Gamer Portable x 5

Locul 2: Live Gamer HD Lite x 5

Nu se percepe taxa de inscriere! Pentru inscrieri intrati aici.

1620322_639863059409002_1568621053_n[1]

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.