Guild Wars 2 – The Nigthmares Within a fost lansat

The Nightmares Within reprezintă un nou pachet de conținut dedicat jocului Guild Wars 2. Jucătorii vor avea ocazia să întâlnească inamici noi, să deslușească diferite mistere și să facă față provocărilor care apar la tot pasul.

Locul în jurul și în cadrul căruia va avea loc acțiunea este The Tower of Nightmares. L-au numit așa fiindcă e un coșmar să urci toate scările acelea pentru a ajunge în vârf și nici măcar nu au o toaletă în caz că te trece.

Mai multe detalii puteți afla din comunicatul oficial de presă de mai jos. Enjoy! 😀

NCSOFT si ArenaNet au anuntat astazi ca jucatorii MMORPG-ului Guild Wars 2 au acum ocazia de a continua povestea intunecata inceputa in octombrie prin lansarea Tower of Nightmares, multumita noului content updateThe Nightmares Within.

Simultan cu aceasta lansare, SKIN a devenit distribuitor oficial NCSOFT in Romania. Astfel, magazinele de specialitate si online le vor oferi gamerilor romani urmatoarele produse:

Guild Wars 2 Heroic Edition – 179,99 de lei

Guild Wars 2 – 2000 Gem Card – 129,99 de lei

GW2_SE_Inlay_Heroic_UK.indd

Despre Guild Wars 2: The Nightmares Within

In lumea vasta a jocului – Tyria – jucatorii au descifrat secretul toxic care protejeaza sinistrul turn monolitic – The Tower of Nightmares. Acum a sosit momentul asaltului impotriva turnului propriu-zis. Jucatorii se vor confrunta cu noile pericole, terori si provocari care ii asteapta pe toti cei care indraznesc sa patrunda in fortareata Toxic Alliance!

Update-ul The Nightmares Within ofera noi evenimente si recompense, cum ar fi Gasmask Skins speciale. In plus, ArenaNet organizeaza un concurs – Rock the Nightmare Music Video Contest – al carui mare premiu este o chitara unica Guild Wars 2 (Sygnus Guitars).

Guild_Wars_2_The_Nightmares_Within_NCSOFT_Rock_t

Putine lucruri sunt mai „metal” decat un Turn al Raului. Pentru a marca lansarea lui Guild Wars 2: The Nightmares Within, ArenaNet organizeaza acest concurs, care se va incheia marti, 26 noiembrie 2013. Jucatorii trebuie sa trimita un videoclip de un minut pentru piesa „The Nightmare Within”, care poate fi descarcata de pe pagina ArenaNet SoundCloud (https://soundcloud.com/arenanet). Castigatorii vor fi anuntati pe website-ul Guild Wars 2, vineri, 13 decembrie 2013.

Mai multe informatii despre concurs se gasesc aici: https://www.guildwars2.com/community/contests.

Noi evenimente in Guild Wars 2: The Nightmares Within

  • Lingering Poison: Desi linia defensiva a sinistrului Tower of Nightmares a fost strapunsa, puternica Toxic Alliance nu a fost inca invinsa. Jucatorii vor descoperi ca zona Kessex Hills si imprejurimile sunt inca otravite de polen toxic.
  • Face The Nightmares Within: Jucatorii trebuie acum sa supravietuiasca unor noi Special Encounters, daca sunt suficient de curajosi sa exploreze camerele din The Tower of Nightmares. Cine stie ce vor descoperi? Agenti ai maleficei Scarlet Briar? Sau ceva mult mai sinistru? Un singur lucru este sigur: vor avea nevoie de multa vointa si putere pentru a supravietui.
  • The End of Nightmares?: Detectivul Marjory Delaqua a creat o antitoxina speciala pentru a neutraliza amenintarea din inima intunecatului Tower of Nightmares, insa echipa pe care a trimis-o in misiune nu a mai dat niciun semn. Jucatorii au ocazia de a duce la bun sfarsit periculoasa misiune.

32fea7e52ec36d3071e712b74b78febe

Noi recompense in Guild Wars 2: The Nightmares Within

  • Antitoxic Fashion: Jucatorii care vor reusi sa obtina meta achievement-ul pentru The Nightmares Within vor primi acces la un Gasmask Skin special, cu cel mai recent design pentru purificarea aerului si neutralizarea toxinelor. Acest skin universal poate fi aplicat pe orice piesa de armura pentru cap.
  • Exclusive Looks: Jucatorii isi pot imbogati garderoba din joc cu un nou Air Filtration Device – o versiune „terestra” a castii acvatice – sau cu noul Toxic Spore Back item.
  • Minis: Jucatorii pot obtine doua noi Toxic Krait minis – unul prin distrugerea inamicilor din Toxic Alliance, celalalt prin uciderea unui inamic special, ascuns adanc in The Tower of Nightmares.
  • Tri-Key Chest: Jucatorii care reusesc sa adune trei chei – fie de la inamicii din The Tower of Nightmares, fie de la Dee (Marjory Delaqua’s helper) – pot deschide acest cufar si au sansa de a obtine loot special.
Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.