Concurs FIFA 14 la sediul PC Garage- Rezumat

Sâmbăta aceasta la sediul PC Garage au avut loc două concursuri de FIFA 14. Un concurs a fost de tip challenge, unde doritorii au avut ocazia să se războiască cu vicecampionul mondial la FIFA, Ovidiu “Ovvy” Pătrașcu. De la această confruntare adversarii nu au plecat cu vânătăi sau accidentări grave, ci cu tricouri și mingii marca AMD.

Al doilea concurs a reprezentat o “răfuire” normală între diverșii participanți care s-au prezentat la eveniment. Printre aceștia s-au remarcat jucătorii profesioniști Marius “Bebe” Crăciun și Marian “Night” Avram. Premiile puse la bătaie nu au fost deloc de neglijat.

Poate că vi se pare demoralizant când vedeți jucători cunoscuți că participă la aceste competiții, dar ar trebui să vă bucurați că se află acolo fiindcă puteți afla multe de la ei, puteți să le cereți sfaturi și opinii. De asemenea, prezența lor ar trebui să fie un motiv în plus să vă mobilizați și să îi învingeți. Yes I can!

Pozele din cadrul evenimentului le puteti admira aici.

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.