Concurs FIFA 14 la sediul PC Garage. Se întâmplă sâmbătă.

Vă era dor de competiţiile de jocuri? Uite că unii se mai gândesc să organizeze şi aşa ceva… şi ce joc ar fi mai potrivit pentru o competiţie pe cinste decât cel mai recent titlu din adorata serie FIFA? Pe cine prostesc? Suntem pe un site de gaming cu cititori pasionaţi, aşa că sunt convins că îmi puteţi da şi alte exemple de jocuri demne de o competiţie dar care nu au parte de atenţie. Daaar înţelegeţi voi ideea. FIFA e FIFA, iar sportul-rege este şi jocul-rege când vine vorba de publicul jucător.

Păi, revenind, PC Garage organizează în această sâmbătă începând cu ora 14:00 un concurs de FIFA 14 (varianta PC) în care 32 de participanţi se vor lupta pe viaţă şi pe moarte pentru premii ce nu pot fi trecute cu vederea:

Locul 1 va primi în grija sa un Procesor AMD FX-6300 3.5GHz, un SSD Kingston HyperX 3K 120GB SATA-III 2.5 inch şi un set de Boxe Logitech Z906, ca să moară vecinii de ciudă atunci când ascultă colindele lui Hruşcă, dacă tot vine sezonul.

Locul 2? Un Procesor AMD FX-4130 3.8GHz box, şi un set de memorii Kingston HyperX Predator 8GB DDR3 2400 MHz CL11 Dual Channel Kit

Cel care se clasează pe locul 3 va pleca acasă cu un procesor AMD Vision A8-3870K 3.0GHz şi o memorie externa (stick, flash drive, cum vreţi să-i spuneţi) Kingston DataTraveler HyperX 3.0 64GB.

Locul 4, adică pierzătorul finalei mici, va primi un procesor AMD Vision A6-5400K Black Edition 3.6GHz.

Premii mici? Nu prea cred.

Înscrierea la concurs se va face la faţa locului iar în cazul în care vor fi mai mult de 32 de interesaţi (caz plauzibil) se va face o tragere la sorţi pentru a oferi şanse egale tuturor la un loc în concurs.

Zece dintre jucătorii care nu au norocul de a fi traşi la sorţi se vor putea înfrunta cu bunul nostru prieten Ovidiu “Ovvy” Pătraşcu, campion european şi vicecampion mondial la FIFA. Fiecare dintre aceştia va primi o minge sau un tricou AMD.

Pagina de prezentare a concursului este aceasta, iar regulamentul de joc poate fi citit aici.

FIFA14 PC Garage

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.