Logitech lansează mouse-ul wireless M560

În ziua de astăzi o mare parte dintre noi ne petrecem timpul muncind la birou cu calculatoare nu foarte noi, printre o mataraie de cabluri în care ne putem rupe și capul.

Perifericele din dotare s-ar putea ca uneori să nu fie chiar așa de ergonomice și comode, iar la un moment dat ne trezim că să ni se anchilozează mâinile din cauza utilizării indelunagate ale acestora.

Spre norocul nostru, Logitech va lansa în curând mouse-ul wireless M560, creat special să se muleze după mâna utilizatorului, fie ea stânga sau dreapta pentru a face față orelor lungi de la birou.

Mai multe detalii puteți afla citind comunicatul oficial de presă de mai jos.

“Logitech a lansat un mouse wireless, full-size cu un design sculptat, confortabil pentru multele ore petrecute la birou. Indiferent dacă ești dreptaci sau stângaci, folosești un mouse de tip fingertip sau palm grip, Logitech Wireless Mouse M560 a fost gândit să se muleze pe preferințele oricărui utilizator.

Logitech_M560_1

“Am observat o nevoie distinctă pentru un mouse care să răspundă la nevoile utilizatorilor care petrec timp îndelungat în fața computerului”, a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova în cadrul Logitech. “Cu Wireless Mouse M560, poți accesa în mod confortabil aplicațiile pe care le folosești cel mai des, indiferent de tipul de grip pe care preferi să îl aibă mouse-ul tău.”

Logitech_M560_2

Logitech Wireless Mouse M560 dispune de un buton specializat pentru meniul Windows 8, situat în spatele rotiței de scroll, ce oferă acces printr-un singur click la funcțiile preferate, precum Apps Switch și Charms Bar. Mouse-ul dispune, de asemenea, de două butoane pentru degetul mare care facilitează schimbul rapid între desktop-ul Windows tradițional, aplicații și interfața nouă, full-screen a Windows 8. Aceste butoane pot fi personalizate pentru a face exact ce îți dorești tu, cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

Logitech_M560_3

Cu ajutorul unei rotițe de scroll ultra-rapide, exclusive Logitech, poți alege între viteză și precizie. În modul de rotire liberă, poți naviga prin documente foarte lungi, pagini de web și feed-uri de știri sau te poți concentra pe spreadsheet-uri, albume foto și playlist-uri cu ajutorul modului Click-to-click. Mouse-ul include micul receiver Logitech Unifying, care se face aproape nevăzut în portul USB. Acest lucru oferă receiver-ului o rezistență sporită, ferindu-l de pericolele deteriorării. Tehnologia Unifying îți permite să conectezi la același computer o tastatură, un number pad sau chiar un mouse Logitech compatibil, folosing un singur receiver USB.

Logitech_M560_4

Preț și disponibilitate

Logitech Wireless Mouse M560 va fi disponibil în România începând cu sfârșitul lunii octombrie la un preț recomandat de 199 Lei.”

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.