Finala Season 3 World Championship

Lupta pentru suma de 1,000,000 de dolari se apropie de sfârșit. În incinta Staples Center, Los Angeles, California va avea loc finala Season 3 World Championship, și anume confruntarea Best of Five dintre Royal Club Huang Zu (China) și SK Telecom T1  (Coreea de Sud). După cum mulți au prezis, vom avea din nou o finală asiatică, ca și anul trecut.

Semifinalele au fost foarte echilibrate, SK Telecom T1 (Coreea de Sud) reușind să treacă cu greu de rivalii de la NaJin Black Sword (Coreea de Sud) cu scorul de 3-2, iar în ciuda scorului Royal Club Huang Zu (China) a avut parte de 4 meciuri grele cu cei de la Fnatic (Europa).

Chiar dacă nu a fost nevoie și de un al cincilea meci, meciul al patrulea a fost foarte echilibrat, Royal Club Huang Zu (China) reușind să îi înfrângă „la mustață” pe cei de la Fnatic (Europa). Este o finală pe care mulți au prezis-o, două echipe foarte puternice, care se luptă pentru glorie, faimă și cel mai important premiul în valoare de 1,000,000 de dolari.

Finala va începe la ora 06:00 (GMT+2) pe data de 5 octombrie și se va desfășura în incinta Staples Center, Los Angeles California.

Pentru mai multe detalii privind Season 3 World Championship intrați aici.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. nu le prea ai cu scrisu. vezi ca eu, care nu stiu ce e aia season 3 wolrd championship, nu am de unde sa stiu ca e de lol.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.