World of Warplanes amânat

Wargaming, cel mai mare jucător din industria MMO-urilor free-to-play, a anunțat azi că lansarea mult așteptatului MMO, World of Warplanes, a fost amânată până pe 12-13 Noiembrie. Prin această modificare de ultim moment, Wargaming încearcă sa ofere o experiență multiplayer mai vastă și mai bogată la lansare.

„Ne dorim sa lansăm un joc la nivelul așteptărilor voastre și facem tot ce ne stă în putință să executăm ultimele retușuri de care World of Warplanes are nevoie.” a declarat Vlad Belozerov, Directorul Global Operations al World of Warplanes. „Timpul în plus ne va permite să reglăm ultimele detalii la echilibrul jocului și vrem să fim siguri că fiecare aspect este perfect înainte de lansare,” a mai adăugat acesta.

Wargaming vine și cu o veste bună pentru testerii Beta. Punctele de experiență dobândite în timpul testării beta a jocului nu vor fi resetate. Pentru a răsplăti testerii beta pentru efortul depus, Wargaming va însuma toate aceste puncte de experiență și le va distribui egal la cele 5 facțiuni, care vor fi disponbile la lansarea jocului.

Pompiliu, colegul meu care joacă WoWp încă de pe vremea când era în stadiu de alpha are informaţii suplimentare despre această amânare:

“Sincer, mă aşteptăm să se devanseze data de lansare. Chiar şi utilizatorii de pe forum au fost de părere că dezvoltatorii jocului nu aveau timpul necesar să repare bug-urile survenite de la ultimul patch şi să mai facă modificări pentru a crea un echilibru acceptabil pentru o experienţă plăcută. Au fost şi câteva voci care blamau nevoia companiei Wargaming de a începe valorificarea jocului World of Warplanes.”

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.