Lansare Pro Evolution Soccer 2014

Nici nu au trecut câteva zile bune de la lansarea GTA V că avem din nou o altă lansare. Aceasta este dedicată jocului Pro Evolution Soccer 2014. Evenimentul în sine va avea loc pe data de 21 Septembrie, în apropierea magazinului Media Galaxy din Bucureşti Mall şi va începe la ora 16:00.

Va exista şi un turneu cu premii deloc de neglijat. Mai multe detalii puteţi afla din comunicatul oficial de presă.

“Media Galaxy anunţă lansarea oficială în România a jocului Pro Evolution Soccer 2014, pe 21 septembrie 2013.

Cu această ocazie, va fi organizat un eveniment special adresat fanilor sportului-rege, ce va avea loc într-un spaţiu dedicat din apropierea magazinului Media Galaxy, din Bucureşti Mall Vitan, începând cu ora 16:00. Participanţii vor avea ocazia să încerce jocul pe console PlayStation 3 şi să ia parte la un turneu cu premii deosebit de atractive. Câştigătorii vor avea ocazia să participe pe viu la meciul de UEFA Champions League dintre echipele Steaua Bucureşti şi Chelsea Londra.

Înscrierile pentru turneu se vor realiza la faţa locului, doritorii fiind rugaţi să se prezinte la timp pentru a nu îngreuna acest proces. Numărul participanţilor va fi limitat la 64 de locuri. Regulamentul detaliat al competiţiei este disponibil la următoarea adresă: http://www.mediagalaxy.ro/regulament-desfasurare-concurs-pes-2014

Premiile concursului constau în:

Locul 1 – o consolă PlayStation 3, un joc Pro Evolution Soccer 2014, un bilet la meciul Steaua – Chelsea.

Locul 2 – un controller pentru PlayStation 3, un joc Pro Evolution Soccer 2014, un bilet la meciul Steaua – Chelsea.

Locul 3 – un joc Pro Evolution Soccer 2014, un bilet la meciul Steaua – Chelsea.

Locul 4 – un joc Pro Evolution Soccer 2014.

De asemenea, în ziua lansării, doritorii vor putea achiziţiona orice joc video Pro Evolution Soccer din magazinului Media Galaxy Bucureşti Mall Vitan cu o reducere de 10% faţă de preţul normal.

Pro Evolution Soccer 2014 marchează un nou început pentru serie, trecerea la noul motor grafic FOX Engine fiind considerată drept cel mai important pas făcut de franciza Pro Evolution Soccer de la debutul acesteia şi până în acest moment. De ani de zile, studioul producător PES Productions Team analizează modul în care se desfăşoară meciurile de fotbal reale, încercând să transpună într-un mod cât mai realist fenomenul fotbalistic într-o experienţă interactivă autentică.

Astfel, graţie motorului grafic FOX Engine (dezvoltat de renumitul studio Kojima Productions), dar şi noilor caracteristici principale (Motion Animation Stability System, TrueBall Tech, Heart, PES ID, Team Play şi Core), Pro Evolution Soccer 2014 va impune un nou standard în materie de simulatoare de fotbal. Nu în ultimul rând, PES 2014 este singurul joc de acest tip ce oferă posibilitatea de te aventura în cele mai importante competiţii fotbalistice de pe glob: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Super Cupa Europei, Copa Libertadores sau Liga Campionilor Asiei.”

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.