REVIEW: The Walking Dead: 400 Days

The-Walking-Dead-400-Days-prison-busThe Walking Dead: 400 Days este cel mai recent DLC lansat de cei de la Telltale Games pentru jocul The Walking Dead (nu, în nici un caz Survival Instinct). Acest DLC costă 5 euro pe Steam momentan și este un Special Episode ce va face trecerea dintre sezonul 1 al jocului și sezonul al 2-lea, odată cu lansarea acestuia undeva în 2013.

Ca proporții, acest DLC nu este foarte mare, dar voi încerca să vi-l descriu cât mai bine posibil. Acest Special Episode urmărește trăirile a 5 protagoniști: Vince, Wyatt, Russell, Bonnie și Shel, fiecare având povestea lui personală în diferite zone ale Statelor Unite ale Americii.

Titlul 400 Days simbolizează cât timp a trecut de când a avut loc “outbreak-ul”, tu fiind capabil să vezi ce se întâmplă din Ziua 2 până în Ziua 400. Fără a vă da prea multe spoilere, vă pot spune că întreagă acțiune a acestui DLC se învârte în jurul unui truck stop din Georgia.

screenshot-eddie

Vocile, mișcările, și reacțiile personajelor ce iau parte la acțiunea jocului sunt mult mai naturale, neavând acea voce ciudată ce o avea Lee Everett din sezonul 1. Sunetul a fost retușat faţă de primul sezon și mă bucur să văd că această serie o ia în direcția bună. De asemenea, unele decizii pe care vei fi pus să le iei nu sunt chiar atât de drastice ca în primul sezon al jocului, dar există şi câteva de viață și de moarte.
Deși nu conține nici unul dintre personajele din episoadele precedente, acest Special Episode nu este un univers paralel al poveștii principale, făcându-se referințe de-a lungul DLC-ului la anumite evenimente din trecut. Un aspect negativ la care sincer eu nu mă așteptam la acest preț este durata DLC-ului 400 Days. Terminarea acestuia mi-a luat undeva între o oră, două maxim.

Ceea ce este cu adevărat frumos la 400 Days este tensiunea și personajele, ce îi dau farmec jocului. Viteză cu care vei trece prin întreagă poveste a DLC-ului nu te lasă să te atașezi de personaje, dar începi să îți faci o idee despre ce va urma în sezonul 2 al jocului The Walking Dead.

tabel REVIEW - walking400

Valoarea de rejucabilitate a acestui DLC nu este foarte sporită din cauza faptului că el reprezintă pur și simplu tranziția între cele două sezoane. Feeling-ul jocului este ceva mai intens decât în primul sezon, fiind la fel de interesant și de imersiv. Despre grafica vă pot spune că e o variantă puțin mai finisată a primului sezon, dar nimic mai mult. Până la urmă este un add-on, nu un joc întreg, deci era total de așteptat acest aspect.

Cam atât fellow gamers despre The Walking Dead: 400 Days. Per total, eu unul zic că merită acei 5 euro jocul. Deși este scurt, este bine structurat și destul de frumos pentru un DLC. Happy gaming!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.