Battlefield 4 – Alpha Multiplayer Gameplay

Am plăcerea să vă arăt un nou gameplay clip din faza Alpha al lui Battlefield 4. Ceea ce vedeți a fost capturat în timpul desfășurării conferinței E3 de la Los Angeles de acum câteva luni.

Avem parte de un clip de 40 de minute, plin de surprize care mai de care mai plăcute. Vom urmări cum acest jucător va trece prin toate cele 4 clase ale jocului: Engineer, Assault, Recon și Support.

Vom observa că îndatorirea de medic al Assaultului a fost păstrată, în timp ce Recon a reprimit rolul său de purtător al explozibilului C4, la fel ca în Bad Company 2.

În materie de arme, pe moment sunt prezente foarte puține, doar câteva carabine, SMG-uri, o pușcă pentru lunetist și un heavy MG pentru Support, în timp ce atașamentele sunt din belșug, printre care un nou tip de iron-sights lateral.

În meniul de customizare al jucătorilor se pot observa în detaliu armele atunci când sunt adăugate diverse atașamente, dar și camuflaj, atât pentru jucători cât și pentru arme.

Sunetul este de excepție, așa cum ne-am obișnuit de la Bad Company 2 încoace, dându-ne senzația că suntem chiar în mijlocul unui război real. Numai felul în care se aud gloanțele ce trec pe lângă urechile jucătorului îți dă o adevărată impresie de autenticitate.

O surpriză plăcută este întâlnită și la capitolul animațiilor, acestea fiind cu mult îmbunătățite. Se poate observa clar acest lucru când înoți, activezi parașuta sau împuști inamicii. Ba mai mult, noi animații de înjunghiere au fost adăugate iar în plus de asta există şi un feature nou numit counter-knifing.

Tot ceea ce vedem în acest clip se poate schimba foarte mult până la data oficială de lansare de la sfârșitul lunii Octombrie a acestui an. Este loc de multe îmbunătățiri.

 

httpv://youtu.be/tqJfCPcu0As

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.