Saints Row 4 interzis in Australia

Australia este o țară infamă în lumea jocurilor, având parte de o comisie de evaluare foarte strictă, impunând multe norme și restricții referitoare la diverse acte de violență sau vulgaritate prezente mai mult sau mai puțin în jocuri.

Cele mai bune exemple sunt cazurile Aliens vs Predator și Left 4 Dead 2, Aliens fiind interzis complet în țară datorită modurilor violente de executare a pușcașilor marini spațiali, fiind prezente multe decapitări sângeroase în timp ce Left 4 Dead, deși este permis spre distribuție, sângele a fost complet eliminat alături de diverse animații de mutilare.

Iată că această comisie a făcut o altă victimă: Saints Row 4. Motiv? Sondă anală! Da, ați văzut bine. Jucătorul are ca alegere o armă ce încorporează un dildo montat pe un mâner de sabie, a cărui metodă de utilizare este mai mult decât înțeleasă.

În ciuda acestei “arme”, seria Saints Row este bine cunoscută datorită umorului său mai porcos, mai ales în acest domeniu unde până și armele au o conotație sexuală, cu alte cuvinte fanii erau deja obișnuiți cu asemenea lucruri. Dacă această măsură este într-adevăr cuvenită sau nu, depinde de simțul umorului al fiecăruia.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.