DriveClub Plus Edition va fi limitat în conţinut

Primul joc pentru PlayStation 4 ce va intra în promoţia PlayStation Plus Instant Game Collection va fi DriveClub. Sună foarte bine la început, dar când auzi toate detaliile nu ţi se mai pare atât de “wow”. Abonaţii PlayStationPlus nu vor primi jocul intreg. În loc de acesta, ei vor primi o versiune “light” a jocului. În esenţă se prezintă a fi o versiune “Prologue”, ca şi în cazul jocului Gran Turismo 5.

Ben Gouldstone, senior designer la Evolution a declarat către ShackNews că “Principala diferenţă între cele 2 versiuni este cantitatea de conţinut”. Acesta nu a menţionat şi ce conţinut va fi restricţionat, dar a specificat că utilizatorii de PS+ vor avea acces la toate facilităţile jocului.

“Ideea din spatele acestei oferte este: ai PlayStation Plus, îţi iei PS4 şi ai DriveClub. Te vei putea bucura de curse atât online cât şi offline. Îţi vei putea crea propriile cluburi, vei putea să te întreci cu prietenii şi îţi vei putea întemeia propria comunitate.”

Deci, chiar şi cu aceste restricţii de conţinut, se pare că tot vei putea să te bucuri de potenţialul jocului DriveClub cu aceasta versiune PS+.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.