Toshiba anunță lansarea noii game de tablete Excite

În ultima vreme tabletele au devenit un instrument indispensabil în viața noastră de zi cu zi. Pe ele ne verificăm mail-urile, mai citim o carte, ne mai jucăm un joc și mai facem un grafic pentru la serviciu.

Se pare că și Toshiba Corporation vrea o felie din plăcintă, asa că vine pe piață cu noua gamă de tablete Excite, dotate cu cele mai noi procesoare Quad-Core NVIDIA Tegra pentru o performanță sporită.

Mai multe puteți afla citind comunicatul oficial de presă.

“Toshiba anunță astăzi noua gamă de tablete Excite de 25.7 cm (10.1”)  în trei versiuni distincte. Echipate cu cea mai nouă variantă a platformei Android™, 4.2 Jelly Bean, tabletele Toshiba Excite Pure, Pro și Write se adresează consumatorilor cu cele mai variate nevoi. Toate versiunile vor fi disponibile cu împreună cu Toshiba Keyboard Cover, fie ca bundle, fie ca accesoriu ce va putea fi achiziționat separat. Această husă este echipată cu o tastatură mecanică pentru facilitarea introducerii de text, oferind, de asemenea, protecție pentru tabletă.

Vânzările noilor tablete Toshiba Excite Pure, Pro și Write în Europa vor demara în al treilea trimestru din 2013.

 • Excite Pro: sunet de calitate superioară cu difuzoare stereo harman kardon® integrate, display extrem de clar cu rezoluţie PixelPure de 2560 x 1600 pentru redare video desăvârşită, echipate cu cele mai noi procesoare Quad-Core NVIDIA® Tegra™ 4
 •  Excite Write: similar cu versiunea Pro şi adiţional cu Digitizer Pen Toshiba şi aplicaţia TruNote handwriting
 •  Excite Pure: fiabile, accesibile şi cu performanţe optimizate pentru web, video şi jocuri 3D ocazionale, echipate cu procesoare NVIDIA® Tegra™ 3

Subțiri și ușoare, cu durată lungă de viață a bateriei

“Piața tabletelor este în continuă creștere,” declară Country Manager Toshiba România, Lucian Condruz.

”La Toshiba, ne aducem aportul la această creștere expozivă a cererii din partea consumatorilor pentru dispozitive de înaltă calitate care adaugă noi funcționalități oferind utilizatorului posibilitatea atât de a crea, cât și de a consuma conținut media. Mulțumită noilor modele Excite, consumatorii își pot acum utiliza tableta nu doar pentru activități creative, ci și pentru a-și îmbunătăți productivitatea, în special în cazul variantei Excite Write. ”

Toate versiunile au finisaj argintiu de cea mai bună calitate cu textură de aderență. Au aceeași grosime de doar 10.5 mm și cântăresc de la doar 632 grame. În combinație cu husa opțională echipată cu tastatură Bluetooth integrată, fiecare tabletă cântărește doar 1.1 kg. Toate variantele au ecran tactil capacitiv cu dimensiuni generoase – 25.7cm (10.1”), cu aspect 16:10 și suport complet pentru operarea simultană cu toate cele zece degete.

Modelul Excite Write este echipat și cu Corning® Gorilla™ Glass 2 pentru protecție suplimentară a ecranului împotriva zgârieturilor și a loviturilor. Durata medie de utilizare a bateriei noilor tablete Excite atinge nu mai puțin de 10 ore, la o singură încărcare

Sunet și video de vis

Pe lângă caracteristicile de bază, comune tuturor modelelor, versiunile distincte din noua gamă de tablete Toshiba Excite au funcționalități specifice, concepute pentru o maximă compatibilitate cu scenariile individuale de utilizare ale consumatorilor.

Echipate cu cel mai nou procesor Quad-Core NVIDIA® Tegra™ 4, Excite Pro și Write oferă echilibrul optim între performanța în utilizarea simultană a mai multor aplicații (multitasking), grafică excepțională și eficiență energetică. Noul procesor de înaltă performanță este ideal pentru o mare varietate de operațiuni pe noile tablete, fie că este vorba despre navigare pe Internet, captură video HD, gaming la calitate oferită doar de cele mai performante console sau vizionarea filmelor pe ecranul PixelPure, super-sharp, cu rezoluție 2560 x 1600.

“Procesoarele NVIDIA Tegra oferă pe noile tablete Toshiba Excite, una dintre cele mai bine  cunoscute mărci IT din lume, o experiență multimedia la o calitate fără precedent”, a declarat Directorul Product Marketing pentru divizia Dispozitive Mobile al NVIDIA, Matt Wuebbling. “Prin intermeridul Tegra, familia de produse Excite oferă atât navigare extrem de facilă și rapidă pe Internet, cât și noi aplicații de productivitate și creativitate de care se pot bucura nu doar profesioniștii, ci și publicul larg.”

Pentru a completa experiența multimedia, atât Toshiba Excite Pro, cât și Toshiba Excite Write sunt echipate cu câte două difuzoare harman kardon®  integrate și cu software DTS™ Sound. Mulțumită calității excelente a sunetului și a imaginii oferite de aceste modele Excite, putem vorbi cu adevărat despre o experiență completă de cinema pe un ecran compact, ultra-mobil.

Funcție handwriting cu software special

Pe lângă toate opțiunile de mai sus, Excite Write marchează lansarea noii funcții Toshiba Digitizer pentru tablete și este însoțită de un stilus Digitizer Pen pentru utilizare rapidă și intuitivă și de Toshiba TruNote  – suita de aplicații pentru recunoașterea scrisului de mână. Digitizer Pen a fost conceput pentru a simula scrisul de mână cu un stilou tradițional, în timp ce opțiunile software inovatoare oferite de către Toshiba le permit utilizatorilor să facă schițe și notițe pe ecranul tabletei. Rezultatul este convertit în timp real în format digital, care poate fi editat în aplicațiile Office obișnuite.

TruNote permite căutarea informației prin documentele de pe tabletă printr-o simplă mișcare cu stilusul. Funcția TruCapture este extrem de utilă în situațiile în care informația de pe un flipchart sau o tablă trebuie transferată și păstrată digital pe tabletă. Grație acestor noi opțiuni, Excite Write este ideală atât pentru divertisment, cât și pentru utilizare profesională.

Dotate cu software de mare utilitate

Excite Pure, modelul cel mai accesibil din noua gamă, oferă tot ceea ce își dorește utilizatorul obișnuit de tabletă. Procesorul NVIDIA® Tegra™ 3 asigură performanță optimă în navigarea pe Internet, captură și redare video, precum și  gaming ocazional, inclusiv compatibilitate cu jocuri 3D, gamepad-uri și console de jocuri.

Toate variantele de tablete Excite sunt însoțite de o gamă largă de software utilitar, cum ar fi pachetul Toshiba Resolution+, destinat îmbunătățirii conținutului video prin intensificarea culorilor, a contrastului, a detaliilor, dar și prin reducerea distorsiunilor de imagine. Modelele Excite Pro și Write oferă managementul culorilor în aplicații 3D și îmbunătățire a texturilor.

În plus, tabletele oferă și suita ThinkFree Office Mobile pentru Android, compusă din aplicații pentru productivitate, precum și o varietate de programe pentru îmbunătățirea calității sunetului și a funcțiilor wireless, inclusiv WiFi Certified Miracast™2 pe modelele Pro și Write, care le permite utilizatorilor să transfere wireless informație între tabletă și un televizor. Toate cele trei tablete oferă link direct către magazinul Google Play™, unde peste 700.000 de aplicații sunt disponibile pentru descărcare.

Tabletele Toshiba Excite Pro și Excite Write Android™ 4.2

 • 25.7 cm (10.1”) PixelPure high resolution (2560×1600), hard coated glass display (16:10) with 10-finger touch support and Resolution+ , Corning® Gorilla™ Glass 2 display (Write only)
 • NVIDIA® Tegra™ 4
 • 2 GB RAM, cu 16 sau 32 GB eMMC
 • Wireless LAN 802.11.ac+abgn, Bluetooth 4.0, 3G/LTE support (doar la modelele de 32 GB)
 • Conectivitate: 1x micro-USB 2.0, 1x HDMI® micro, 1x 3,5 mm combo jack, micro SD™ slot (suport SDHC/SDXC)
 • WebCam: 1.2 Mpixel (față) și 8.0 Mpixel (spate) cu LED Flash
 • Sunet: 2 difuzoare stereo 1.0 harman kardon® 1.0W + DTS™ Sound Enhancement , Video enhancement
 • Culori: Argintiu cu textură anti-alunecare
 • Digitizer (doar la modelul Write): Digitizer Pen cu suita TruNote și  TruCapture
 • Dimensiuni și greutate: 260.7×178.9×10.5mm, de la 632g sau 1.1kg cu husa opțională Toshiba

Tabletele Toshiba Excite Pure Android™ 4.2  

 • Display 25.7 cm (10.1”) AutoBrite (1280×800) (16:10) cu Resolution+
 • Procesor NVIDIA® Tegra™ 3
 • 1 GB RAM, cu 16 GB eMMC
 • Wireless LAN 802.11.abgn, Bluetooth® 4.0, suport 3G
 • Conectivitate: 1x micro-USB 2.0, 1x HDMI® micro,  1x 3,5 mm combo jack, micro SD™ slot (SDHC/SDXC support)
 • WebCam: 1.2 Mpixel (față) și 3.0 Mpixel (spate)
 • Sunet: 2×1.0cc difuzoare stereo de 0.7 W
 • Culoare: Argintiu cu textură anti-alunecare
 • Dimensiuni și greutate: 260.7×178.9×10.2 mm, de la 600g sau 1.1kg cu husa opțională Toshiba”

Până în acest moment nu au fost anunțate oficial prețurile pentru aceste tablete, dar se preconizează prețul de  300 de dolari pentru modelul Pure.

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.