GRID 2- Lansat în România

București, vineri, 31 mai 2013Codemasters® și SKIN au lansat astăzi în România, simultan cu restul Europei, noul joc de curse auto GRID 2TM. Jocul este disponibil acum în cele mai importante magazine de specialitate și în magazinele online, în următoarele variante:

GRID 2 PC DVD-ROM – 99,99 de lei

GRID 2 PlayStation 3 – 199,99 de lei

GRID 2 Xbox 360 – 199,99 de lei

Simultan cu lansarea jocului, producătorii au oferit un nou video cu gameplay, care poate fi vizionat pe canalul oficial al jocului pe YouTube.

Noul trailer prezintă, printre altele, Supercars precum McLaren F1 GT și Pagani Huayra la accelerație maximă pe străzile din Paris, dar și Touring Cars precum Volvo S60 BTCS, Gomez Competition GC 10.1 și BMW 320 care luptă pentru dominație pe Red Bull Ring din Austria. Nu lipsesc nici Dodge Chargers și Ford Mustang Mach 1 Twister Specials, în competiție acerbă pe California Coast.

 Simultan cu apariția lui GRID 2 în magazinele din România, portalul online al comunității Codemasters, RaceNet, a ieșit din stadiul Beta și a fost lansat în variantă finală. RaceNet este motorul componentei multiplayer din GRID 2, și aduce o mulțime de opțiuni noi, inclusiv noi obiective și rivali pentru jucători în fiecare săptămână. Jucătorii vor atrage RaceNet Followers în funcţie de performanţele din joc, pot încărca pe YouTube, direct din joc, clipuri video cu cele mai reuşite depăşiri şi cele mai spectaculoase accidente, pot câștiga RaceNet Awards și multe, multe altele.

Înregistrarea este gratuită la adresa www.racenet.com.

GRID 2™, mult-așteptata continuare a excelentului Race Driver: GRID™, aclamat de presa de specialitate și câștigător al premiului BAFTA, este însoțit la lansare de patru DLC-uri GRID 2 RACING PACK, disponibile în cele mai importante magazine online. Fanii GRID 2™ pot afla cele mai noi informații direct din studioul de producție dacă dau o tură pe www.gridgame.com și pe www.facebook.com/gridgame sau prin Follow pe www.twitter.com/gridgame.

În joc, gamerii vor concura în campionatul World Series Racing, o nouă competiție înființată de către antreprenorul fictiv Patrick Callahan, în care piloți din diferite discipline sunt recrutați din cele mai puternice cluburi de racing din lume și concurează într-o serie de evenimente care vor combina Track Racing, Drifting, Street Racing și multe altele.

 De asemenea, GRID 2 va defini și noi standarde în experiența de racing multiplayer, cu o componentă de gameplay complet distinctă și extinsă, precum și cu un sistem unic de progresie. Opțiunile complexe de personalizare și integrarea cu RaceNet – portalul comunității online pentru jocurile Codemasters Racing, care ține evidența curselor, a recompenselor și a rivalilor fiecărui jucător – vor oferi un grad mare de imersiune și conectivitate în GRID 2.

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=jXyMXJ3FaY8

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.