Grid 2: Mono Edition- cel mai scump joc video lansat vreodată

Mulți dintre noi au acea pasiune pentru bolizii cu mulți cai putere, dar și dorința de a participa cu unul dintre aceștia într-o cursă. În cazul în care aveți 125.000 de lire în buzunar si nu aveți ce face cu ei, atunci puteți cumpăra versiunea Mono Edition a jocului Grid 2.

Această ediție specială limitată la un singur exemplar include jocul GRID 2 PS3, o consolă PlayStation® 3, un echipament complet de pilot de curse și… o mașină reală BAC Mono Supercar (viteză maximă: 272 km/h).

Mai jos puteți citi comunicatul oficial de presă.

“Bolidul BAC Mono este un supercar produs în Marea Britanie, cu performanţe extreme, care poate fi condus legal pe şosele, şi care este disponibil virtual şi în jocul Codemasters. Creat din carbon ultra-rezistent, BAC Mono este echipat cu un motor cu patru cilindri, 2,3 litri, 280 de cai putere, care permite atingerea vitezei de 100 km/h în doar 2,8 secunde.

La preţul de 125,000 de lire sterline, GRID 2: Mono Edition a intrat în Guinness World Records™ drept „Cel mai costisitor joc video disponibil comercial – Ediție Specială” și include o serie de elemente unice în industrie:

•   Un exemplar al jocului GRID 2 pentru PlayStation 3, cu o copertă specială

•   Supercar BAC Mono personalizat GRID 2

•   O vizită de o zi la uzina BAC, care include un tur al fabricii și discuții cu tehnicienii companiei pentru ajustarea bolidului la preferințele personale ale cumpărătorului

•   O cască de curse GRID 2: Mono Edition – Bell Racing

•   Echipament complet de pilot de curse format din costum, ghete și mănuși, marca BAC MonoGRID 2, create special pentru cumpărătorul acestei ediții speciale

•   O consolă PlayStation 3

 GRID 2: Mono Edition este disponibil acum la precomandă în Anglia, însă doritorii din alte țări se pot înscrie la adresa [email protected].

BAC este extrem de mândră să contribuie la lansarea GRID 2: Mono Edition, un joc ce oferă oportunitatea unică, pentru o persoană foarte norocoasă, de a deține un supercar adevărat”, a declarat Directorul de proiect la BAC Mono, Neill Briggs. „Codemasters a creat un joc excelent, care oferă o experiență totală de racing, iar Mono este expresia absolută a acestei experiențe, atât în lumea reală, cât și în cea virtuală.”

Această realizare a celor de la Codemasters a intrat pe lista produselor care vor apărea în următoarea ediție Guiness World Records (Gamer’s Edition).

Deși GRID 2™ Mono Edition va fi disponibil doar într-un singur exemplar, ediția standard GRID 2™, mult-așteptata continuare a excelentului Race Driver: GRID™, aclamat de presa de specialitate și câștigător al premiului BAFTA, va fi distribuită de SKIN și va ajunge pe rafturile magazinelor din România pe 31 mai 2013, în variante pentru Microsoft Xbox 360® video game and entertainment system, PLAYSTATION®3 computer entertainment system și Windows® PC. GRID 2™ este disponibil acum la pre-comandă în România. Pre-comenzile oferă acces exclusiv și limitat la DLC-uri GRID 2 RACING PACK, disponibile în cele mai importante magazine online.”

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.