World of Tanks- Patch 8.5 Review

O hartă nouă, nu mai puțin de 9 tancuri adăugate și alte imbunătățiri pe care nu trebuie să le ratați în patch-ul 8.5 dedicat jocului World of Tanks.

T60 + T70 + T80

Dacă vă plac tancurile ușoare și vreți să vă distrați pe cinste, atunci aceste tănculețe sunt alegerea perfectă. Sunt mici, agile și cu ele puteți enerva foarte mulți inamici. Când vine vorba de protecție, grosimea blindajului este aproape la fel la cele 3 tancuri, iar fiindcă acesta este înclinat sporește șansele de a primi ricoșeuri.

VK 20.01 D

Este un tanc destul de agil, manevrabil și datorită suspensiei cu care este dotat puteți nimeri  din mers inamicii. Totuși, trebuie să dau credit și tunului care asigură o parte din precizie.

Blindajul este destul de ok, oferind protecție atât în față, cât și în laterale. Puteți folosi acest tanc pe post de scout, dar și pe post de brawler, în caz că dați peste tier-uri mai mari.

VK 30.01 D

Este fratele mai mic al lui VK 30.02 D. Asta nu înseamnă că este mai slab. Acuratețea tunului, blindajul înclinat și mobilitate destul de mare sunt atuurile acestui tanc. Indicat ar fi să nu ne ducem ca bezmeticii cu el în mijlocul inamicului. Trebuie să aveți o strategie aparte.

Dacă sunteți primul tanc în listă puteți să jucați în prima linie de atac, dar dacă vă regăsiți mai jos în listă atunci cam trebuie să stați la sniping.

Aufklärungspanzer Panther

Este un tanc ușor de tier VII cu blindaj destul de bun pentru clasa lui, mobilitate bună și un tun decent când vine vorba de damage și acuratețe. Din păcate profilul mare și elevația mică a tunului nu prea ne permit să ne jucăm ca un scout. Rolul de suport pentru alți colegi este mult mai potrivit pentru acest tanc.

În caz că vreți să vă distrați cu acest tanc puteți să vă folosiți de blindajul frontal și să dați ram la alte tancuri ușoare.

Indien Panzer

Seamănă cu Lowe, dar este mai ușor, ceea ce îi oferă o mobilitate mai mare, tunul are o acuratețe și un damage destul de bun. Dacă montați ultimul motor, atunci tancul devine un excelent brawler, dar îl puteți folosi și ca sniper.

Trebuie să știți să vă poziționați tancul astfel încât să creșteți șansele de a primi ricoșeuri, deoarece blindajul de jos este destul de vulnerabil la focul inamic.

Leopard PT A + Leopard  1

Pot spune că aceste tancuri au tunurile cele mai bune din joc când vine vorba de acuratețe, timpul de ochire și dispersia proiectilelor. Mobilitatea este unul dintre atuuri la aceste tancuri, dar din păcate a fost sacrificat mult prea mult din blindaj.

Împotriva unui singur inamic poți face față cu brio, dar dacă te duci contra mai multor tancuri ajungi fier vechi instant. Trebuie să vă folosiți foarte mult de mediul înconjurător pentru a vă proteja tancul. Sniping-ul este tactica cea mai potrivită.

Harta Pearl River

Această hartă este destul de interesantă, deoarece este înțesată cu foarte multe locuri unde te poți ascunde și teren neregulat. De obicei, ambele echipe aleg să meargă pe un singur flanc și rămân doar câteva tancuri pe celălalt flanc.

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.