ASUS Fonepad s-a lansat în România

Ieri s-a lansat în România tableta Asus Fonepad cu suport 3G pentru voce și date și procesor Intel Atom Z2420. Dimensiunea ecranului este de 7″  și rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Suportul 3G pentru voce și date a fost adăugat pentru a oferi utilizatorilor o tabletă cu mai multe funcții de comunicare, ceea ce îi oferă și o anumită versatiliate față de alți competitori.

Mai jos puteți citi comunicatul oficial de presă.

Fonepad răspunde nevoilor actuale de mobilitate și divertisment. Conectivitatea facilă este principala cerință a celor care vor să acceseze de oriunde rețelele sociale și resursele de divertisment online. Un singur dispozitiv Fonepad este suficient în acest sens”, declară Anca Rotlein, Country Product Manager, ASUS România.

Suntem încântați să anunțăm alături de ASUS disponibilitatea tabletei ASUS Fonepad în România”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România. “Anunțul de astăzi demonstrează încă o dată cât de flexibilă este platforma Intel Atom, capabilă să ruleze diferite sisteme de operare, în interiorul unei game tot mai variate de tablete și telefoane inteligente, acoperind segmente de piață variate”, a mai spus el.

Ecranul de 7 inci este sensibil simultan în 10 puncte și oferă o rezoluție clară HD 1280 x 800 pixeli, pagini web ușor de citit și fotografii incredibil de detaliate. Tehnologia IPS redă culori vibrante cu un unghi de vizualizare de 178 de grade și imagini clare chiar și în lumina exterioară.

Încorporarea modulului 3G cu HSPA+ îi permite lui ASUS Fonepad să fie întotdeauna conectat pentru a naviga pe internet, pentru a descărca aplicații din Google Play Store și pentru a rula filme și muzică. Mulțumită suportului complet pentru telefonie 3G, Fonepad poate fi utilizat, de asemenea, pentru apeluri telefonice utilizând microfonul cu atenuare a zgomotului sau casca Bluetooth opțională. Cu un singur abonament, costurile sunt mai mici decât în cazul în care ați folosi un smartphone și o tabletă 3G.

Modelul Fonepad lansat în România dispune de 16GB memorie flash și slot pentru carduri SD de până la 32GB, pentru spațiu de stocare suplimentar. Camera frontală de 1.2 megapixeli permite desfășurarea apelurilor video, în timp ce tehnologia audio ASUS SonicMaster cu procesare MaxxAudio 3 de la Waves asigură un sunet clar și complet.

ASUS Fonepad vine cu o mulțime de aplicații exclusive ASUS: Floating App pentru administrarea ușoară a aplicațiilor și multi-tasking; SuperNote lite pentru recunoașterea scrisului de mână și schițe; și WebStorage Office Online pentru documentele compatibile Microsoft Office editate atunci când sunteți în mișcare. Utilizatorii de Fonepad primesc gratuit 5GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage pentru sincronizarea și partajarea datelor cu alte dispozitive.

ASUS Fonepad costă aproximativ 1100 lei, TVA inclusiv (modelul cu 16GB).

 

SPECIFICAȚII ASUS Fonepad
Sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean
Procesor Intel® Atom™ Z2420 (1.2GHz) cu grafică PowerVR SGX540
Modem IMC XMM6265
Ecran 7-inci HD (1280 x 800) LED-backlit cu tehnologie IPS, tactil simultan în 10 puncte
Camera video frontala 1.2MP
Memorie &
Stocare
1GB RAM
Stocare 16GB cu slot microSD (până la 32GB)
Rețele WCDMA 850, 900, 1900, 2100MHz
GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900MHz
HSPA+ (21Mbit/s download, 5.76Mbit/s upload)
Wireless 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 3.0
Conectivitate Micro-USB, conector căști 3.5mm
Senzori GPS cu GLONASS, accelerometru, senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală, busolă electronică
Altele Microfon cu atenuarea zgomotului, difuzor, slot Micro-SIM
Baterie Li-polimer 16Wh (4270mAh) până la 9 ore autonomie2
Colori Gri titan/Auriu șampanie
Dimensiuni 196.4 x 120.1 x 10.4mm
Greutate 340g

Enjoy! 😀

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.