World of Tanks Blitz, World of Warships și Gaspowered Games- Noutăți

După ce World of Tanks a cucerit PC-ul, Wargaming s-a decis să invadeze tabletele și smartphone-urile cu ajutorul lui World of Tanks Blitz. Jocul se află momentan în fază pre-alpha, dar dezvoltatorii ne promit că ne vom distra pe cinste împreună cu prietenii, aspectul social fiind unul din punctele forte.

Haideți să lăsăm tancurile deoparte și să trecem la nave de război. La acest capitol, dezvoltatorii ne-au pus la dispoziție un set nou de screenshot-uri din World of Warships, dar și un render pentru cuirasatul american New Mexico. Se pare că o parte din cercetările efectuate de echipele Wargaming s-au desfășurat pe navele marinei americane, “pensionate” după terminarea celui De-al Doilea Război Mondial.

În următorul video puteți afla mai multe detalii despre jocurile mai sus menționate și îl puteți asculta pe fondatorul Gaspowered Games. De la acesta puteți afla mai multe despre istoria companiei, relația lor cu compania Wargaming și noul lor proiect, un MMO Free-To-Play  Player vs Player.

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=YPtgJVPEqbw

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.