Metro: Last Light – Weapons and Inventory

Mediul înconjurător din jocul Metro: Last Light se dovedește a fi destul de periculos, așa că dezvoltatorul 4A Games a mai lansat încă un Survival Guide care ne învață despre echipamentul și armele noastre.

Primul lucru pe care trebuie să îl aveți este o masca de gaze care să vă protejeze în zonele de tranziție sau la suprafață. Norocul nostru este că avem un ceas care ne spune cât timp mai avem aer, ca să știm când să schimbăm filtrul de la mască. Din păcate, aceasta ne poate limita și câmpul vizual. În caz că masca ne este avariată de către un inamic trebuie să o schimbăm rapid, deoarece cu cât o ținem mai mult cu atât cresc șansele să ne intoxicăm cu acele gaze otrăvitoare.

Ceasul mai este dotat și cu un beculeț care ne indică când suntem ascunși și când ne poate vedea un inamic. Lumina este dușmanul întunericului și a unor creaturi din Metro, de aceea trebuie să vă încărcați tot timpul bateria lanternei cu dinamul din dotare.

Armele în mare parte sunt făcute din materialele aflate la îndemâna constructorilor. De asemenea, gloanțele dinaintea războiului nuclear reprezintă moneda de schimb principală. Cu acestea poți cumpăra cele necesare supraviețuirii sau pot fi folosite drept muniție pentru arme, deoarece produc mai multe avarii, față de gloanțele fabricate în subteran.

Enjoy! 😀

httpv://youtu.be/isv2KSeZsUc

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.