Eveniment Starcraft 2 marca PC Garage – retrospectivă

Sâmbăta trecută la The Hub Bucharest au avut loc semifinalele și finala Starcraft 2:Wings of Liberty organizate de către PC Garage în parteneriat cu Intel, NVIDIA, Kingston și Cooler Master.

Primele faze ale competiției s-au desfășurat online fiindcă un meci de Starcraft 2 poate dura destul de mult, iar din punct de vedere organizatoric a fost o soluție de compromis excelentă, nefiind posibilă desfășurarea tuturor meciurilor într-o singură zi.

Intrarea a fost liberă pentru oricine a dorit să vadă meciurile, să socializeze și să câștige la tombole o gamă variată de premii.

Toată lumea a urmărit cu interes meciurile pe proiectorul pus la dispoziție de organizatori, iar când aveau loc anumite faze cheie, aceștia aplaudau sau aclamau, dovedindu-și astfel pasiunea și entuziasmul.

Pe toată durata evenimentului, atât participanții cât și spectatorii au avut la dispoziție băuturi răcoritoare, produse de patiserie și ceva de ronțăit.

Pot spune că PC Garage și-a dovedit titlul de mare jucător în materie de lansări și evenimente de gaming pe piața autohtonă și sincer aș vrea să văd mai multă implicare si din partea retailerilor în materie de gaming.

Enjoy! 😀

Pozele evenimentului le găsiți pe pagina noastră de facebook.

 

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

7 COMENTARII

  1. Eu zic ca a fost HotS cel putin asa aparea in meniu XD cat despre organizare…. ai uitat sa zici de problemele cu sunetu lipsa de commentator nici macar un om care sa miste camera in-game nu a fost(sa lasat pe automat) in primul meci nu am vazut mai nimic deoarece ce sa vezi nu muta nimeni camera si neam uitat cca 5 min la un Zerg Hive… in timp ce toata actiunea se petrecea in celalat colt al hartii.Prezentatoru complet pe langa joc nu stia nici jucatorii etc… parerea mea e ca acest review este cam umflat cu pompa din unele aspecte. Numai de bine

  2. Persoana care facea stream-ul avea HoTs, concurentii au jucat WoL. Din pacate eu am ajuns mai tarziu la eveniment, asa ca nu am stiut de problemele cu sunetul. De asemenea, nu am stat langa prezentator sa vad cum comenteaza sau ce comenteaza.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.