StarCraft II: Heart of the Swarm lansat în România

Ieri seară, la Media Galaxy Orhideea, redacția Overheat a fost prezentă la evenimentul de lansare a expansion-ului StarCraft 2: Heart of the Swarm. Prezența fanilor la eveniment a fost mai mult decât evidentă, aceștia venind într-un numar extrem de mare, îmbiați de dorința de a câștiga unul din premiile puse la bătaie de către organizatori.

Toată lumea a venit cu cel puțin 2 ore înainte de începerea evenimentului, chiar dacă punerea în vânzare a jocului a fost posibilă numai după ora 23:30. Înainte de a se da undă verde la vânzări, cei prezenți au avut posibilitatea să se înscrie într-o competiție live în care 8 persoane au jucat meciuri de StarCraft 2: Wings of Liberty 1 vs 1.

De asemenea, pentru cei cu har mai puțin în StarCraft 2 a existat și o tombolă având ca premii ediții normale și de colecție SC2: HotS. Spre surprinderea noastră toata lumea a așteptat civilizat la coadă pentru a se înscrie în competiție și/sau tombolă.

Silviu “NightEnD” Lazăr, marele nostru campion la SC 2, a întreținut atmosfera pe tot parcursul evenimentului, fiind bucuros să răspundă întrebărilor celor curioși în a afla tehnicile sale de joc. Prezența acestuia a fost bine primită de către vizitatori, mai ales că toată lumea a primit postere cu autograful lui, iar marele câștigător al competiției live ar fi trebuit să aibă onoarea de a juca împotriva lui. Din păcate după ce noul expansion a fost pus în vânzare serverele Blizzard au căzut din cauza surplusului de jucători din toată lumea care își activau copiile, astfel că nu s-a mai putut continua cu competiția live, organizatorii fiind nevoiți să tragă la sorți câştigătorii din competiţie.

Câstigatorii au plecat acasă cu ediții de colecție SC2: HotS și echipamente de gaming performante din partea Roccat.

Pozele evenimentului le găsiți pe pagina noastră de facebook.

Sperăm să avem din ce în ce mai multe evenimente de acest gen.

Enjoy! 😀

 

 

 

 

 

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.