Assassin’s Creed IV: Black Flag – world premiere trailer

După dezvăluirea noilor jocuri de nouă generație pentru consola Playstation 4, fanii Ubisoft se așteptau să vadă și un titlu Assassin’s Creed prezent la conferința Sony, însă din păcate acesta nu și-a făcut simțită prezența, aşa cum a fost şi cazul infamului Battlefield 4.

Această dezamăgire a fost repede dată uitării printr-un mic leak dat chiar de Ubisoft. Filmul de prezentare cinematic, scăpat pe internet acum câteva zile, a confirmat zvonurile unui nou asasin pirat.

Assassin’s Creed 4: Black Flag, este următorul titlu în vestita serie. Aici vom intra în bocancii lui Edward Kenway, tatăl lui Haytham Kenway și bunicul lui Connor Kenway din AC III. Acțiunea va fi plasată în Indiile Vestice în jurul anului 1715. Edward, așa cum ne sugerează și Barbă Neagră, este un diavol cu piele de om. Se pare că noul personaj este în stare să decimeze o fregată spaniolă în mai puțin de 5 minute folosindu-se de 2 săbii, multe pistoale şi praf de pușcă.

Deși încă nu se știe nimic de povestea lui Desmond sau a evenimentelor din prezent, alura similară cu Pirații din Caraibe este într-adevăr o briză de aer curat.

Jocul este așteptat să apară la sfârșitul lui Octombrie 2013, atât pe consolele de generație curentă, PC cât și pe cele de nouă generație.

 

httpv://youtu.be/8sT2BM1iSuE

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.